13 o C Kdz. Ereğli

83'ÜNCÜ ŞUBE EREĞLİ'DE !

DP güzellik merkezleri ile ismini dünyaya duyurmayı başaran Dilan Polat, 83’üncü şubesini Ereğli`de açtı.

Gündem 1 yıl 8 ay 30 gün 5 saat 34 dakika önce 19877

Haberi Paylaşın

Kurucusu olduğu DP güzellik merkezleri ile ismini dünyaya duyurmayı başaran Dilan Polat, 83’üncü şubesini açmak için geldiği Zonguldak’ın ilçesi Ereğli’de coşkuyla karşılandı. Hayranları, Polat’ın fotoğrafını çekebilmek için birbirleriyle yarıştı.

Merkezi 2017'de kurulan DP zincirinin son halkası, Esra Kulucan Karadağ iş ortaklığında Ereğli Erdemir caddesinde açıldı. 83’üncü şube için tören gerçekleştirildi. Açılıştan saatler önce güzellik merkezine gelen Polat’ın hayranları, Polat’ı görebilmek için uzun süre bekledi. Polat’ın gelmesi ile birlikte coşku tavan yaptı. Hemen hepsi kadın yaklaşık 500 kişi, Dilan Polat’ın fotoğrafını çekebilmek için mücadele etti. Kendisine gösterilen sevgiye kayıtsız kalmayan Polat ise konulan platforma çıkarak hem dans etti hem de hayranlarına öpücük gönderdi.

POLAT: HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ

Dilan Polat da, dünya genelinde binlerce kadına istihdam olduklarını belirterek şunları söyledi:

“Her şeyden önce sevilmek ve sayılmak muazzam bir duygu. İyi ki varsınız. Çok heyecanlı, çok mutluyum. Binlerce kadına istihdam sağlıyoruz. Her geçen gün büyüyoruz. Türkiye’de artık bulunacak yer deredeyse kalmadı. Dünyaya açılıyoruz. Bunu sizler sayesinde başarıyorum. Ayaklarınıza sağlık, sizi çok seviyorum. Dilerim hayırlı, uğurlu olur. İş ortaklarım sevgili Esra ve Mehmet Bey şahane insanlar. Umarım bu kapıdan ayrılırken çok mutlu bir şekilde ayrılırsınız. Bizim tek temennimiz sizlerin memnuniyetidir.”

Kurdele kesilmesinin ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu. DP Güzellik-Kozmetik-Danışmanlık Merkezi’nin açılışına Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, AK Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Fatih Çakır, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, İş İnsanı ve Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Halil Bozkuş, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Ereğli Kadın Gücü Kooperatif Başkanı Neriman Posbıyık, iş çok sayıda tanınmış sima ve davetliler katıldı.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 10 saat 52 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 12 saat 4 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 6 saat 9 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 3 saat 22 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 5 saat 43 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 23 saat 58 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
10 saat 26 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 8 saat 5 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 4 saat 14 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 9 saat 12 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !