Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

83'ÜNCÜ ŞUBE EREĞLİ'DE !

83'ÜNCÜ ŞUBE EREĞLİ'DE !

DP güzellik merkezleri ile ismini dünyaya duyurmayı başaran Dilan Polat, 83’üncü şubesini Ereğli`de açtı.


Kurucusu olduÄŸu DP güzellik merkezleri ile ismini dünyaya duyurmayı baÅŸaran Dilan Polat, 83’üncü ÅŸubesini açmak için geldiÄŸi Zonguldak’ın ilçesi EreÄŸli’de coÅŸkuyla karşılandı. Hayranları, Polat’ın fotoÄŸrafını çekebilmek için birbirleriyle yarıştı.

Merkezi 2017'de kurulan DP zincirinin son halkası, Esra Kulucan KaradaÄŸ iÅŸ ortaklığında EreÄŸli Erdemir caddesinde açıldı. 83’üncü ÅŸube için tören gerçekleÅŸtirildi. Açılıştan saatler önce güzellik merkezine gelen Polat’ın hayranları, Polat’ı görebilmek için uzun süre bekledi. Polat’ın gelmesi ile birlikte coÅŸku tavan yaptı. Hemen hepsi kadın yaklaşık 500 kiÅŸi, Dilan Polat’ın fotoÄŸrafını çekebilmek için mücadele etti. Kendisine gösterilen sevgiye kayıtsız kalmayan Polat ise konulan platforma çıkarak hem dans etti hem de hayranlarına öpücük gönderdi.

POLAT: HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ

Dilan Polat da, dünya genelinde binlerce kadına istihdam olduklarını belirterek şunları söyledi:

“Her ÅŸeyden önce sevilmek ve sayılmak muazzam bir duygu. Ä°yi ki varsınız. Çok heyecanlı, çok mutluyum. Binlerce kadına istihdam saÄŸlıyoruz. Her geçen gün büyüyoruz. Türkiye’de artık bulunacak yer deredeyse kalmadı. Dünyaya açılıyoruz. Bunu sizler sayesinde baÅŸarıyorum. Ayaklarınıza saÄŸlık, sizi çok seviyorum. Dilerim hayırlı, uÄŸurlu olur. Ä°ÅŸ ortaklarım sevgili Esra ve Mehmet Bey ÅŸahane insanlar. Umarım bu kapıdan ayrılırken çok mutlu bir ÅŸekilde ayrılırsınız. Bizim tek temennimiz sizlerin memnuniyetidir.”

Kurdele kesilmesinin ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu. DP Güzellik-Kozmetik-Danışmanlık Merkezi’nin açılışına EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, AK Parti Zonguldak Ä°l BaÅŸkan Yardımcısı Fatih Çakır, EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanı Arslan KeleÅŸ, Ä°ÅŸ Ä°nsanı ve EreÄŸli Belediyespor 2. BaÅŸkanı Halil BozkuÅŸ, AK Parti Gülüç Belde BaÅŸkanı Ä°smail Yılmaz, EreÄŸli Kadın Gücü Kooperatif BaÅŸkanı Neriman Posbıyık, iÅŸ  çok sayıda tanınmış sima  ve  davetliler katıldı. 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
şaşkın2
kızgın2
üzgün1
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo