Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

8 SANİYE İLE KURTULDU !.

8 SANÄ°YE Ä°LE KURTULDU !.

Ereğli`de 3 aracın karıştığı kazada bir kişi yaralandı.


 

Kaza Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi Jet yol ayrımı mevkiinde meydana geldi. Ä°ddiaya göre Jet yol ayrımı mevkiinden Ä°stanbul yol ayrımı mevkiine dönen Mustafa Gülçiçek’in (64) kullandığı 67 DU 316 plakalı hafif ticari kamyonete Hakan Aydın idaresindeki 67 M 8250 plakalı Halk Otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisi ile sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen Åžengül Kalaycı (47) idaresindeki 67 UC 007 plakalı hususi otomobile çarptı. Halk Otobüsünün sürüklediÄŸi otomobil yaklaşık 20 metre sürüklendikten sonra otobüs ile iÅŸ yerinin vitrini arasında sıkışarak durabildi.

Kazada yaralanan sürücü Åžengül Kalaycı’nın yardımına koÅŸan vatandaÅŸlar saÄŸlık ekipleri, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler araç içerisinde sıkışan sürücüyü çıkararak ambulansa aldı. Ä°lk müdahalesi yapılan Åžengül Kalaycı daha sonra özel Echomar hastanesine kaldırıldı. Yaralı sürçü Åžengül Kalaycı’nın saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸu ve tedavisinin devam ettiÄŸi öğrenildi.

Kazaya karışan sürücülerden Mustafa Gülçiçek’in, kendisinin Ä°stanbul yol ayrımı istikametine döndüğü sırada halk otobüsünün çarptığını ve karşı yönden gelen araca çarparak durduÄŸunu ifade etti. Kazada hasar gören araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Diğer yandan yaşanan kaza iş yeri kamerasına yansıdı. Görüntülerde hafif ticari kamyonete çarpan halk otobüsünün daha sonra karşı yönden gelen otomobile çarptığı, iş yeri vitrinine kadar sürüklediği, Kazadan hemen önce iş yerinin önünden geçen kadının, 8 saniyeyle kazadan kurtulduğu görülüyor.

VÄ°DEO YÃœKLENECEK

8 SANÄ°YE Ä°LE KURTULDU !.

Ereğli`de 3 aracın karıştığı kazada bir kişi yaralandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün21
şaşkın8
gülücük5
kızgın5
hayran3
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Mahmut ÅŸenel

23 Åžubat 2020 - 06:31

Kepeze õmerliye hastaneye giden araçlar yakında üst yolu Erdemir caddesini kullanamayacak. Belediye bu olaya el atıyor.

Barut ayax

23 Åžubat 2020 - 00:14

Arkadaşlar siz yorum yapmadan önce bi düşünün çarşıdan devrek yol ayrımına kadar hiç halk otobüsü duraklarını boş gördünüzmü veya yolun ortasına otobüsü bırakıp sağa sola giden bir otobüscü gördünüzmü . Yol verme meseleside verceksiniz o otobüslerde anneniz bacınız kardeşiniz babanız seyhat ediyor bu otobüsler gezi yapmıyor hizmet yapmaya çalısıyor otobüslere yol vermek sizi küçültmez yüceltir .denetilmiyo diyen arkadaş sen bu konuyo kafa yorana kadar kendine çeki düzen ver bilgin olmadığı konulara yorum yaparak kendini rezil etme . Polise ambulansa gösterdiğiniz saygının 3 te 1 ini otobüsler duraktan çıkarken göstermeye çalışın her şey daha zevkli olur .

39 mehmet

22 Åžubat 2020 - 22:03

Çoğu işe giden yolcu bilir işe giderken bindiği araç mesaisi bittiğinde hala onların çalışıyor olduklarını.burdan atıp tutması kolay hiç biriniz düşündünüz mü acaba bu otobüs şoförleri ne şartlarda çalışıyor diye bizde bu memleketin çocuğuyuz.evet denetim şartsa o zmn ilk yapılacak şoförün çalışma şartlarını düzeltmektir gerisi zaten teferruat olur

39 mehmet

22 Åžubat 2020 - 21:55

Bu yorumum bir misafir ve mahalle sakini vede kendini bilmez açıkgöze gelsin:sağ şeritte ilerleyen araç solu müsait olduğu halde inatla sağdan giderse alt tarafı aynaya bakıp şeridini değiştirecek ama yapmaz.araç duraktan çıkmaya çalışır bazı hususi araç sürücüleri hızı 50 ise bir anda 80 oluverir niye otobüs çıkamasın diye.

BÄ°R MÄ°SAFÄ°R

22 Åžubat 2020 - 14:19

Minibüs şöförü arkadaşlar sağ şeritte sabit hızla gelen otomobili gördükleri halde aniden yola çıkarak kazaya sebebiyet vermeye davetiye çıkartıyolar.Yağışlı hava mı var araç frene bassa durabilecek mi hiç hesaba katmadan bencilce trafiği kendi alanı gibi kullanıyolar.Daha dün bu söylediklerimi yeni yaşadım.Denetim şart.

Mahalle sakini

22 Åžubat 2020 - 05:18

Kdz ereğli trafik ekipleri emniyet müdürleride dahil piskobatça araç kullanan halk otobüs şöferlerini görmezden geliyor. 20 yıldır böyle bu.

Ramazan Açıkgöz

21 Åžubat 2020 - 18:17

Zaten trafiği katleden bu otobüsçüler degilmi her zaman yolu kendilerinin gibi yolda giderlerse olacağı bu

melih mercan

21 Åžubat 2020 - 18:16

araç seyir halindeydi,halk otobüsü aracı aldı beyaz eşya mağazasına kadar sürükledi,beyaz araç benim önümde seyir halindeki araçtı öyle park halinde filan değildi,hatip rampasından inen doblo tarzı araca çarptı halk otobüsü,ondan sonra gaza yüklendi karşı şeritten gelen beyaz aracı altına aldı sürükledi.Hal otobüscü fren yerine gaza bastı ve frene hiç dokunmadı o aracı nasıl yoldan alıp orya kadar sürükledi inanılmazdı.

Yorum Yazın

Canlı Radyo