16 o C Kdz. Ereğli

“8. Harika Ereğli”

Kısa adı BAL olan Bölgesel Amatör Lig’in en iyileri belirlendi. Oluşturulan karma takımın antrenörü Karadeniz Ereğli Belediyespor hocası Zafer Şahin oldu. Takımda ise 3 “Ereğlili” oyuncu var…

Spor 6 yıl 3 ay 8 gün 7 saat 18 dakika önce 1454

Haberi Paylaşın

Alınan bilgiye göre, BAL’da “haftanın enleri” kategorileri belirlendi. Soysal medyada “BAL Ligi Gurup Taraftar Sayfası”nda taraftarların oyları ile belirlenen tabloda, haftanın teknik Direktörü Zafer Şahin, öğrencisi Eray Özer ise haftanın oyuncusu seçildi. Son 8 maçını kazanan, yaptığı flaş transferler ile zirvenin adı olan Karadeniz Ereğli Belediyespor ise beklenildiği gibi haftanın takımı seçildi.
Haftanın takımı olarak belirlenen 11 kişilik kadroda Karadeniz Ereğli Belediyespor’un başaralı 3 ismi Eray Özer, Burak Toker ve Serbay Aydın yer buldu.
Spor otoriteleri, hazırlanan hatanın enlerini, “eflatun-beyazlı takım yönetiminin son dönemde ne kadar da isabetli kararlar aldı” olarak nitelendirdi.

BAŞARIYA “FOTO MAÇ” KAYITSIZ KALMADI!
Öte yandan, son oynanan Karadeniz Ereğli Belediyespor- Türk Metal Kırıkkale maçını Bal Ligi Sayfasında manşete taşıyan ulusal spor gazetesi Foto Maç, bu maça attığı başlıkla dikkat çekti. Takımın son 8 maçını kazanmasına göndermede bulunan Foto Maç, “8. Harika Ereğli” diye yazdı.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 7 saat 44 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 22 saat 56 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 5 saat 57 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
7 gün 3 saat 1 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 2 saat 35 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 20 saat 50 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 7 saat 18 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 1 saat 25 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 2 saat 24 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 4 saat 51 dakika önce KAZA ; 2 YARALI