Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

8 AYDA BU KADAR İLERLEDİ !

8 AYDA BU KADAR Ä°LERLEDÄ° !

Kdz.Ereğli Hükümet konağı ve Emniyet binası temel atma aşamasına ancak geldi.


5 Eylül 2022’de yer teslim edildi, 8 ay önce çalışmalar baÅŸladı, Kdz.EreÄŸli Hükümet konağı ve Emniyet binası temel atma aÅŸamasına ancak geldi.

 

5 Eylül 2022’de Toplu Konut Ä°daresi BaÅŸkanlığınca (TOKÄ°) ihale edilen ve 22 Kasım 2022’de ihaleyi alan Akedemi Yapı ve Enerji firmasına müftü Mahallesindeki yer teslimi yapılan alanda inÅŸaatta yaklaşık 250 gün geçmesine raÄŸmen henüz temel atma aÅŸamasına getirilebildi.

Aradan geçen 8 ayı aÅŸkın sürede çalışmaların adeta “kaplumbaÄŸa hızı” ile ilerliyor olması, akıllarda soru iÅŸaretleri bırakıyor.

"ÇALIŞMALAR YAKIN TAKİBİMİZDE"

AK Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Ä°brahim Sezer,  yaptığı açıklamada, inÅŸaatın yavaÅŸ ilerlediÄŸini, buna kendilerinin de bir anlam veremediÄŸini söyledi.

İçiÅŸleri Bakanı Al Yerlikaya’nın Ä°lçeye geliÅŸinde çalışmaları incelediÄŸini hatırlatan Sezer, şöyle dedi:

“O günlerde Milletvekilimiz Saffet Bozkurt tarafından Sayın Bakanımıza bilgiler aktarıldı. Sayın Bakanımız da TOKÄ° Genel Müdürlüğü ile görüşerek, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi. Buradaki çalışmaları sürekli takip ediyor, resimliyor, rapor tutuyor ve Milletvekilimiz Bozkurt’a ulaÅŸtırıyoruz. Sayın Bozkurt da, konuyu yakından takip ediyor. Halen temel atma aÅŸamasına gelen inÅŸaatın önümüzdeki günlerde hızlanacağını tahmin ediyoruz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
üzgün1
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo