Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

8 - 11 ŞUBAT'DA İSTANBUL'DA !

8 - 11 ÅžUBAT'DA Ä°STANBUL'DA !

Kdz. Ereğli Belediyesi dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan EMITT 2023’e katılarak kenti tanıtacak.


Kdz. EreÄŸli Belediyesi, 8-11 Åžubat tarihinde TÃœYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan EMITT 2023’e katılarak kenti tanıtacak.

Dünya’nın en büyük fuarlarından biri olan DoÄŸu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT 2023), 8-11 Åžubat tarihlerinde Büyükçekmece TÃœYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Kdz. EreÄŸli Belediyesi, 7. Salon 7411 nolu stant ta Kdz. EreÄŸli’nin kültürel ve tarihi deÄŸerlerini tanıtacak, katılımcılara EreÄŸli’yi özgü ürünlerden pide, fındık, Osmanlı ÇileÄŸi reçeli ile tanıtım broşürlerini dağıtacak.

Her yıl 45 bine yakın sektör temsilcisi ile dünyanın dört bir yanındaki seyahat şirketlerinin katıldığı fuar merkezinde Ereğli standını ziyaret eden konuklara Kdz. Ereğli Belediyesi Özel Kalem Müdürü Faruk Deniz ve görevli ekipler tarafından şehir hakkında bilgilendirmelerde bulunulacak.

Özel Kalem Müdürü Faruk Deniz, Ä°stanbul’da bulunan EreÄŸli ve Zonguldak’lı hemÅŸehrilerimizi Kdz. EreÄŸli standına davet etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo