16 o C Kdz. Ereğli

70 YAŞINDAKİ ANNENİN ‘YARDIM ÇAĞRISINA’ CEVAP GELİR Mİ?

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, henüz bebekken geçirdiği rahatsızlık nedeniyle engelli olan 46 yaşındaki Nezih Esel’in, deneniyle 6 yıldır sokağa çıkmadığını bildirildi.

Anne-Bebek-Aile 6 yıl 3 ay 6 gün 11 dakika önce 1138

Haberi Paylaşın

Henüz 6 aylıkken ateşli havale geçiren oğulları Nezih Ezel’in daha iyi şartlarda yaşayacaklarına inandıkları için bir süre önce Zonguldak’tan Karedeniz Ereğli’ye taşındıklarını belirten 70 yaşındaki anne Elmas Esel, gazetecilere açıklamasında, zor günler geçirdiklerini söyledi. Yaşlandıklarından dolayı oğluna yardımcı olamadığını ve bu yüzden vicdan azabı duyduğunu anlatan Ezel, şöyle dedi:
“Yaşadığımız binada asansör olmadığı için çaresiz durumda kaldık. Oğlumu aşağı indirmek, sokağa çıkarabilmek için binanın dışına asansör yapılmasını istiyoruz. Lüks olmasına gerek yok, oğlumu aşağı indirsin çıkarsın bize yeter. Yaşlandık artık gücümüz yetmiyor. Babası 73 yaşında ben ise 70 yaşındayım, gücümüz oğlumu kaldırmaya yetmiyor bu yüzden vicdan azabı duyuyorum. Dışarı çıksam bile oğlum bu halde evdeyken bir şey yapamıyorum, oğlumu evde bırakıp gezmek gücüme gidiyor. O yüzden mümkünse bina dışına oğlumu aşağı indirip, yukarı çıkarabilecek kadar bir asansör istiyorum.”

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 14 saat önce YİNE GÜLÜÇ YİNE OLAY !
6 gün 15 saat 40 dakika önce "ÇOK PİŞMANIM " DEDİ !
6 gün 1 saat 32 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
6 gün 15 saat 1 dakika önce SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ !
1 gün 3 saat 42 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
7 gün 12 saat 9 dakika önce MESLEĞE HEVESİ VARMIŞ !
4 gün 12 saat 54 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !