Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

7 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE!.

7 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE!.

Ereğli’de Fiziksel Engelliler Derneği üyelerine hayırseverler tarafından alınan 7 tekerlekli sandalye davul zurna eşliğinde verildi.

Kırmacı Mahallesi’ndeki Fiziksel Engelliler Derneği İş Atölyesi Mesleki Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen törende konuşan Dernek Başkan Yardımcısı Sonay Aral, 94 köy ve ilçe merkezinde 2 bin kayıtlı engelliye hizmet verdiklerini söyledi.

Adlarının açıklanmasını istemeyen hayırseverler tarafından derneğe teslim edilen 7  tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Aral, "Kamuoyundan engelliler konusuna duyarlı olmalarını, engellilere acımak yerine imkan tanımalarını istiyoruz" dedi.

Yaklaşık 1 yıldır tekerlekli sandalye beklediğini anlatan 27 yaşındaki İpek Demirtaş, "Allah razı olsun herkesten, derneğimizden. En azından kendim dışarı çıkabileceğim, bir şeyler alabileceğim, kendi alışverişimi kendim yapabileceğim, çok mutluyum." diye konuştu.

Fiziksel Engelliler Derneğini ziyaret için gelen "Grup Şenlendirici" de davul zurna eşliğinde tekerlekli sandalyelerine kavuşan engellilerle oynadı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo