Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

7'DE 7 YAPTILAR !.

7'DE 7 YAPTILAR !.

Zafer Men Masterler takımı 7`inci maçını da kazandı.


2021-2022 Türkiye Masterler  Veteranlar Futbol Liginde mücadele eden Ereğli Zafer Men Masterler takımı deplasmanda karşılaştığı Tosya Veteran takımını 3-0 mağlup ederek 7'inci maçını da kazandı.

Hayrettin Uzun (2) ve Şaban Kuzu’nun attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrılan  takımın kaptanı kaptanı Murat Sesli, karşılaşma  sonrasında yaptığı açıklamada “Ereğli Zafer Men Masterler takımı olarak Tosya'da karşılaştığımız Tosya Veteranlar takımını Hayrettin (2) ve Şaban arkadaşımızın attığı gollerle 3-0 yenerek namağlup olarak yolumuza devam ediyoruz. 7 maçta 7 galibiyet elde ederek ligde lider olmamızda emeği ve katkısı olan takım arkadaşlarımı, teknik heyetimizi ve bize destek olan taraftarlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Turgut Tanyıldız’da yaptığı açıklamasında, ligi birinci bitirerek Türkiye şampiyonasında Ereğli’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade etti.

Bu arada Kastamonu da maçın saat sabah 11.00'de oynatılması da şaşkınlıkla karşılaşdı. Ereğli temsilcisi Kastamonu maçı için gece yarısı yola çıktı ve zorlu bir yolculuğun ardından maça çıktı.

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo