Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

7 araç birbirine girdi; yaralılar var

7 araç birbirine girdi; yaralılar var

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Kastamonu’da, yoÄŸun sis ve buzlanma nedeniyle iki ayrı kavÅŸakta 7 araç birbirine girdi. YaÅŸanan kazalarda 9 kiÅŸi yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, olumsuz hava koÅŸulları nedeniyle iki ayrı kavÅŸakta zincirleme kaza meydana geldi. Hacıbey kavÅŸağında yaÅŸanan ilk kazada yoÄŸun sis ve gizli buzlanma nedeniyle 5 araç birbirine girdi. Meydana gelen kazada Süleyman Öncü (81), Fahrunisa Öncü (49) ve Eslem Betül Öncü (20) yaralandı. Yaralılar olay yerine çaÄŸrılan 112 Acil Servis ekiplerince Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırıldı. 
Aynı saatlerde yaÅŸanan diÄŸer kaza ise Öz Bereket kavÅŸağında meydana geldi. Minibüs ile kamyonetinde karıştığı kazada Kezban Sözen (82), Faruk DemiroÄŸlu (33), Sefa Sağır (32), Ä°brahim GelinoÄŸlu (25), Önder ÖmeroÄŸlu (28) ve Necdet MısıroÄŸlu (38) yaralandı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 
Kaza sonrası emniyet güçleri, her iki kavÅŸakta da geniÅŸ güvenlik önlemleri aldı. Kazayla ilgili incelemede bulunan polis ekipleri, ardından ifadeleri alınmak üzere sürücüleri karakola götürdü. Kaza yapan araçlar ise çekici marifetiyle yediemin otoparkına çekildi. Kazaya karışan kamyon sürücüsü, yerlerin buzlu olduÄŸunu belirterek, “önümdeki araç kavÅŸakta önündeki araca vurdu. Önce taksiler çarpıştı. Taksinin arkasında kamyon vardı, bende duramayarak kamyona arkadan vurdum. Taksiler kaza yapınca önümdeki araçlar durdu, bizde yokuÅŸ aÅŸağıya iniyorduk. Fren tutmadı, yerlerde kaygandı, sisten dolayı da önümü göremedim, kamyona vurdum” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo