Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

7 araç birbirine girdi; yaralılar var

7 araç birbirine girdi; yaralılar var

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Kastamonu’da, yoğun sis ve buzlanma nedeniyle iki ayrı kavşakta 7 araç birbirine girdi. Yaşanan kazalarda 9 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle iki ayrı kavşakta zincirleme kaza meydana geldi. Hacıbey kavşağında yaşanan ilk kazada yoğun sis ve gizli buzlanma nedeniyle 5 araç birbirine girdi. Meydana gelen kazada Süleyman Öncü (81), Fahrunisa Öncü (49) ve Eslem Betül Öncü (20) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırıldı. 
Aynı saatlerde yaşanan diğer kaza ise Öz Bereket kavşağında meydana geldi. Minibüs ile kamyonetinde karıştığı kazada Kezban Sözen (82), Faruk Demiroğlu (33), Sefa Sağır (32), İbrahim Gelinoğlu (25), Önder Ömeroğlu (28) ve Necdet Mısıroğlu (38) yaralandı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 
Kaza sonrası emniyet güçleri, her iki kavşakta da geniş güvenlik önlemleri aldı. Kazayla ilgili incelemede bulunan polis ekipleri, ardından ifadeleri alınmak üzere sürücüleri karakola götürdü. Kaza yapan araçlar ise çekici marifetiyle yediemin otoparkına çekildi. Kazaya karışan kamyon sürücüsü, yerlerin buzlu olduğunu belirterek, “önümdeki araç kavşakta önündeki araca vurdu. Önce taksiler çarpıştı. Taksinin arkasında kamyon vardı, bende duramayarak kamyona arkadan vurdum. Taksiler kaza yapınca önümdeki araçlar durdu, bizde yokuş aşağıya iniyorduk. Fren tutmadı, yerlerde kaygandı, sisten dolayı da önümü göremedim, kamyona vurdum” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo