Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

6 MÜJDE BİRDEN !.

6 MÃœJDE BÄ°RDEN !.

Akçakoca`da üniversiteye bağlı olarak 6 bölüm daha açılacak.


Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz'ın Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ile görüşmesinden eğitim yatırımları açısından müjdeler çıktı. Buna göre Akçakoca'da üniversiteye bağlı olarak 6 bölüm daha açılacak.

Akçakoca Belediye BaÅŸkanı Okan Yanmaz, Düzce Ãœniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a iade-i ziyarette bulundu. Rektörlük binasında gerçekleÅŸen ziyarette, üniversite ÅŸehri olma yolunda Akçakoca'daki eÄŸitim yatırımları deÄŸerlendirildi. Yapılan görüşmede, 2020-2021 eÄŸitim yılında Akçakoca’ya 6 yeni bölümün daha açılacağı müjdesi verildi.

Çakar, Akçakoca Turizm Ä°ÅŸletmeciliÄŸi ve Otelcilik Yüksek Okuluna Gastronomi, Turizm Rehberlik ile Rekreasyon bölümü; Akçakocabey Siyasal Bilgilere ise, Siyaset Bilimi, Yerel Yönetimler ve Uluslararası Ä°liÅŸkilerin Ä°ngilizce bölümlerinin açılacağını söyledi. Talep ettikleri 6 bölüm için Yüksek Öğrenim Kurumu‘na sunum yaptıklarını ifade eden Rektör Çakar, 2020-2021 eÄŸitim yılında söz konusu bölümlere öğrenci alınacağını belirtti.

Ãœniversite ile ÅŸehir iÅŸbirliÄŸinin önemine deÄŸinen BaÅŸkan Okan Yanmaz, Rektör Çakar’ın müjdeli haberlerinden duyulduÄŸu memnuniyeti dile getirdi. “Rektör hanıma teÅŸekkür ediyorum. Söz verdiniz yaptınız. Belediye olarak Akçakoca’yı tercih eden öğrenci kardeÅŸlerimizin rahat etmeleri için üniversite yolunda 18. madde uygulaması yaptık“ diyen BaÅŸkan Yanmaz, çevre yolu kenarında bulunan karayolları arazisini kiraladıklarını ve o alanda üniversite öğrencilerinin sosyal aktivitelerini artıracakları basketbol, voleybol ve futbol sahaları yapacaklarını ifade etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo