13 o C Kdz. Ereğli

5 YILDIZLI HİZMET

İkincisinde de ‘B Seviye Akredite Oda’ olmayı başaran Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO), 3 yıl daha geçerli olan Akreditasyon Belgesini almaya hak kazandığı bildirildi.

Ekonomi 6 yıl 1 ay 1 gün 20 saat 33 dakika önce 781

Haberi Paylaşın

Ereğli TSO Başkanı Sertan Yalçın, yazılı açıklamasında, elde edilen başarının devam edeceğini belirterek, “üyelerimize 5 yıldızlı hizmet veren odalar arasında yer almak bizler için son derece gurur verici bir olaydır. Bundan sonra da Akreditasyon çalışmalarımızı hızlandırarak bu başarımızı artırarak devam ettirmek istiyoruz” dedi.
Yapılan yazılı açıklamada, ayrıca şunlar kaydedildi:
“Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde düzenlenen Tören ile Belgeler hak kazanan odalara takdim edildi. Tören, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açılış konuşmaları ile başladı. Ardından Belgelerin takdimi için sırasıyla ilk önce ilk defa Akreditasyon Belgesi almaya hak kazanan Oda ve Borsalar çağrıldı. Ardından da Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nın da içinde yer aldığı Akredite Oda olarak Belge yenileyenler davet edildiler.
Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası adına Akreditasyon Sertifika Törenine, Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Abdulkadir Çınar, Mehmet Çivici, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yavuz, Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, Genel Sekreter Gündüz Acar, Ticaret Sicil Müdürü Cengiz Çolak ve Akreditasyon Sorumlusu Kubilay Arslangörür katıldılar.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 20 saat 6 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 11 saat 18 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 18 saat 19 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 15 saat 23 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 14 saat 57 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 12 saat 36 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 9 saat 12 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 19 saat 40 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 13 saat 47 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 17 saat 13 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI