Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

5 YIL ÖNCE BUGÜN !.

5 YIL ÖNCE BUGÜN !.

Ereğli`de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla çeşitlik etkinlikler düzenleniyor.


Ereğli 'de hain Darbe kalkışmasının yıldönümü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Kur’an-ı Kerim okutuldu, şehit mezarları ziyaret edildi.

15 Temmuz Hain darbe girişiminin yıldönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenlendi. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belediye başkan yardımcıları, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Taner Gün, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çelik, İlçe Jandarma komutanı Yüzbaşı Berkay Osan, Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Daire Müdürleri katıldı. 

İlk olarak Meydanbaşı camisinde 15 Temmuz şehitleri için Kur’an-ı Kerim okutuldu. Daha sonra ise şehir mezarlığına geçen Protokol üyeleri, buradan okunan Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından dua etti. Şehit mezarlarına karanfil bırakılarak dua edildi. 

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu mezarlık çıkışında yaptığı açıklamasında “Bugün 15 Temmuz sebebi ile Şehit mezarlarımıza ziyarete geldik. Onlara Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz. Ailelerine sabırlar diliyoruz. Ne yaparsak yapalım onların yerini dolduramayız. Önemli olan bu tür özel günlerde gelip onlar için dua etmek, bugün de dua ettik. Cenab-ı Allah bir daha ülkemize bu tür sıkıntılar vermesin. Ama şunu da bilmemiz gerekir ki her türlü sıkıntılara karşı millet olarak dimdik ayaktayız. İlk günkü tazeliğimizle aynı meydanlara ineceğiz. Vatanımıza, ülkemize, bayrağımıza, ezanımıza sahip çıkacağız. 15 Temmuz’da Milli Birlik ve Demokrasi günü olarak da anmaya devam edeceğiz” dedi. 

Protokol, mezarlık programının ardından fidan dikimi için Zonguldak yoluna fidan dikim alanına geçti.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo