16 o C Kdz. Ereğli

5 AYRI MAHALLEDEN ACI HABER GELDİ !.

Ereğli`de Bugün Kaybettiklerimiz

Gündem 3 yıl 4 ay 5 gün 2 saat 41 dakika önce 12840

Haberi Paylaşın

Murtaza Mahallesi sakinlerinden ; Merhum Cafer Tayyar Güzey ve Merhume Fatma Güzey’in kızları; Merhum Yüksel Biçer’in eşi; Nezih Güzey, Nezihe Turan, Bülent Güzey ve Nesrin Pehlivan’ın ablaları ; Canan ,Vildan ve Kadir Biçer ’in anneleri Nevin BİÇER vefat etmiştir.

Kırmacı Mahallesi sakinlerinden; Merhum Hacı Bahtiyar Bulut ve Merhume Hilal Bulut’un Oğulları; Hacı Hurşit Bulut, Merhum Ekrem Bulut, Hacı Turgut Bulut, Şahsende Çiftçi ve Gülzade Yarın’ın kardeşleri; Nesrin Tingaz ve Yener Bulut’un ağabeyleri; Dilber Bulut’un eşi; Funda Yağar, Hacı Mehmet Bulut, Cüneyt Bulut, Adem Bulut ve Hilal Bulut’un babaları Cevdet BULUT vefat etmiştir.

Sarıkokmaz Mah. Aktaş Sokak sakinlerinden; Merhum Niyazi ve Merhume Hatice Karadaş’ın oğulları; Melek Er ve Güler Arslan ‘ın Kardeşleri; Ayşe Karadaş’ın eşi; Gönül Hasçelik, Hatice Derin,Nermin Turgut, ve Ford Bayii çalışanlarından Metin ve Mustafa Karadaş’ın babaları Ereğli Belediyesi den emekli İsmail KARADAŞ vefat etmiştir.

Elmatepe Mah. Esentepe Sok. sakinlerinden ; Hatice Barış’ın eşi; Cemal Barış, Hediye Ateş, Sakine Ataş, Özgür Barış, Güler Barış ve Eylem Uğuş’un babaları; Necati Barış’ın kardeşi; Cihan Barış, Akan Barış ve Savaş Barış’ın amcaları Hıdır BARIŞ vefat etmiştir.

Çaylıoğlu eşrafından ; Çaylıoğlu Eski Belediye Başkanı Önder Özsoy’un eşi; Can Buğra Özsoy ve Edip Burak Özsoy ‘un Babaları; Ahmet Özsoy ve Yaşar Özsoy’un kızları; Ünver Özsoy ve Merhume Nermin Özsoy’un gelinleri; Emine ÖZSOY Vefat etmiştir.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 6 saat 51 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 22 saat 3 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 5 saat 4 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
7 gün 2 saat 8 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 1 saat 42 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 19 saat 57 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 6 saat 25 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 32 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 1 saat 31 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 3 saat 58 dakika önce KAZA ; 2 YARALI