Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

5 AYRI MAHALLEDEN ACI HABER GELDİ !.

5 AYRI MAHALLEDEN ACI HABER GELDÄ° !.

Ereğli`de Bugün Kaybettiklerimiz


Murtaza Mahallesi sakinlerinden ; Merhum Cafer Tayyar Güzey ve Merhume Fatma Güzey’in kızları; Merhum Yüksel Biçer’in eÅŸi; Nezih Güzey, Nezihe Turan, Bülent Güzey ve Nesrin Pehlivan’ın ablaları ; Canan ,Vildan  ve Kadir Biçer ’in  anneleri Nevin BİÇER vefat etmiÅŸtir.

 

Kırmacı Mahallesi sakinlerinden; Merhum Hacı Bahtiyar Bulut ve Merhume Hilal Bulut’un OÄŸulları; Hacı HurÅŸit Bulut, Merhum Ekrem Bulut, Hacı Turgut Bulut, Åžahsende Çiftçi ve Gülzade Yarın’ın kardeÅŸleri; Nesrin Tingaz ve Yener Bulut’un aÄŸabeyleri;  Dilber Bulut’un eÅŸi; Funda YaÄŸar, Hacı Mehmet Bulut, Cüneyt Bulut, Adem Bulut ve Hilal Bulut’un babaları Cevdet BULUT vefat etmiÅŸtir.

 

Sarıkokmaz Mah. AktaÅŸ Sokak sakinlerinden; Merhum Niyazi  ve Merhume Hatice KaradaÅŸ’ın oÄŸulları; Melek Er ve Güler Arslan ‘ın KardeÅŸleri; AyÅŸe KaradaÅŸ’ın eÅŸi;  Gönül Hasçelik, Hatice Derin,Nermin Turgut, ve Ford Bayii çalışanlarından Metin ve Mustafa KaradaÅŸ’ın babaları  EreÄŸli Belediyesi den emekli Ä°smail KARADAÅž vefat etmiÅŸtir.

 

Elmatepe Mah. Esentepe Sok. sakinlerinden ; Hatice Barış’ın eÅŸi; Cemal Barış, Hediye AteÅŸ, Sakine AtaÅŸ, Özgür Barış, Güler Barış ve Eylem UÄŸuÅŸ’un babaları; Necati Barış’ın kardeÅŸi; Cihan Barış, Akan Barış ve SavaÅŸ Barış’ın amcaları Hıdır BARIÅž vefat etmiÅŸtir.

 

ÇaylıoÄŸlu  eÅŸrafından ; ÇaylıoÄŸlu Eski Belediye BaÅŸkanı Önder Özsoy’un eÅŸi; Can BuÄŸra Özsoy ve Edip Burak Özsoy ‘un Babaları; Ahmet Özsoy ve YaÅŸar Özsoy’un kızları; Ãœnver Özsoy ve Merhume Nermin Özsoy’un gelinleri; Emine ÖZSOY Vefat etmiÅŸtir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün9
gülücük6
şaşkın1
kızgın1
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo