Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

5 ARALIK DÜNYA MÜHENDİSLER GÜNÜ

5 ARALIK DÜNYA MÜHENDİSLER GÜNÜ

Erdemir, 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü’nde düzenlenen söyleşide geleceğin mühendislerini ağırladı.


Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürlüğü iÅŸ birliÄŸinde Erdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleÅŸtirilen söyleÅŸiye EreÄŸli’deki liselerin son sınıflarında eÄŸitim gören yaklaşık 400 öğrenci katıldı.

Dünya Mühendisler Günü’nde Erdemir’de farklı disiplinlerde çalışan mühendisler, geleceklerine yön vermek üzere meslek seçimi aÅŸamasında bulunan lise son sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Metalürji, makine, inÅŸaat, çevre, elektronik ve iÅŸ güvenliÄŸi alanında çalışan Erdemirli mühendisler, gelecekteki meslektaÅŸlarına deneyimlerini aktardı.Erdemir’in üretim sürecine iliÅŸkin tanıtım filmiyle baÅŸlayan söyleÅŸide Erdemirli mühendisler, çalıştıkları alanları neden tercih ettikleri, iyi bir mühendis olmanın gerekleri, kiÅŸisel geliÅŸim, iÅŸ ve sosyal hayat dengesi gibi pek çok konuya deÄŸindi. Erdemirli mühendisler öğrencilerden gelen sorulara da yanıt verdi.

SöyleÅŸi sonunda Erdemir Ä°nsan Kaynakları Direktörü Atilla YelboÄŸa söyleÅŸiye katılan Erdemirli mühendisler Buket Yıldırım, Bülent Pehlivan, ÇaÄŸrı Yücel, Polat Özmen, Selahattin Okur ve Taner TüylüoÄŸlu’nu tebrik ederek, Mühendisler Günü’nü kutladı.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo