Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

4’ü çocuk!

4’ü çocuk!

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde etkili olan yağış sonrasında selin vurduğu Esmahanım köyüne kaybolduğu iddia edilen 4’ü çocuk, toplam 7 kişinin bulunması için çalışmalar sürüyor.


Düzce’nin Akçakoca ilçesinde dün etkili olan yoÄŸun yağış sonrasında birçok köy merkezinde sel ve su baskınları yaÅŸandı. Cumayeri ve Akçakoca ilçesinde mahsur kalan 69 kiÅŸi helikopterlerle kurtarılırken 7 kiÅŸinin kaybolduÄŸu iddia edildi. Sel nedeni ile köye ulaÅŸamayan ekipler, helikopterlerle bölgede tarama çalışması baÅŸlattı. Köye ulaşım yolların çökmesi ve köprülerin yıkılması nedeni ile saÄŸlanamadı. Bu nedenle ekipler bölgeye ulaÅŸmakta güçlük çekti. Sabahın erken saatlerinden itibaren AFAD, jandarma, UMKE, itfaiye, Sahil Güvenlik ve jandarma ekipleri bölgedeki arama çalışmalarını geniÅŸletti. 
Arama çalışmaları havadan ve karadan sürüyor 
Köyden geçen Melen Çayı’nın Karadeniz’e buluÅŸtuÄŸu havzada Sahil Güvenlik ekipleri dürbünlerle tarama yaparken, helikopterler ise havadan bölgede 4’ü çocuk, toplam 7 kiÅŸinin arama çalışmalarını sürdürdü. AFAD ekiplerinin ise köyün bulunduÄŸu bölgede arama çalışmalarını sürdürürken Melen Çayı’nın denize döküldüğü havzaya da Sahil Güvenlik botlarının servis edileceÄŸi öğrenildi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün4
gülücük1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo