Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

47 YIL SONRA GELEN MUCİZE !.

47 YIL SONRA GELEN MUCİZE !.

DR. Tutuş, Ereğli`deki başarılı operasyon ile doğuştan kalça çıkığı şikayeti olan 47 yaşındaki hastasını sağlığına kavuşturdu.


Kdz. Ereğli Özel Echomar Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Volkan Tutuş,daha önce 3 kez operasyon geçiren 47 yaşındaki hastası Ersin Dursun'un doğuştan kalça çıkığı şikayetini, kişiye özel üretilmiş Titanyum içerikli Protez cerrahi operasyon ile çözümleyerek hastasını sağlığına kavuşturdu. Operasyon, Batı Karadeniz Bölgesinde dizayn olarak ilk olma özelliğini taşıyor.

Kdz. Ereğli Özel Echomar Hastanesinde, Batı Karadeniz bölgesinde ilk kez gerçekleşen cerrahi operasyonla ilgili basın toplantısı düzenlendi.Toplantının açılış konuşmasını Başhekim Dr. Nevzat Çimenoğlu yaptı.

ÇİMENOĞLU "SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ"

Toplantının açılış konuşmasını yapan  Başhekim Dr. Nevzat Çmenoğlu, hastane ile ilgili  genel bilgileri paylaşırken, Hastanede 2 ay önce göreve başlayan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Volkan Tutuş'un Batı Karadeniz de ilk kez gerçekleştirilen başarılı bir operasyona imza attığını ifade etti.

 Çimenoğlu, "Tüm branşlarda elimizden gelen en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Hastane olarak sorumluluğumuzun farkındayız halkımıza şifa dağıtmak için azami çaba gösteriyoruz. Dr. Volkan Tutuş çok özel bir cerrahi operasyonu başarı ile gerçekleştirdi. Bizler de  hastane yönetimi olarak tüm imkânları hastaların sağlığı için seferber ediyoruz. " diye konuştu.

TUTUŞ "ÖNCELİĞİMİZ HASTA MEMNUNİYETİ"

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı op. Dr. Volkan Tutuş'da sözlerine önceliklerinin hasta memnuniyeti olduğunun altını çizerek başladı.

47 yaşında olan ve doğuştan kalça çıkığı rahatsızlığı bulunan, başarılı bir operasyonla şifaya kavuşan hasta Ersin Dursun' 'un da salona alınması ile devam eden toplantıda sunu eşliğinde konuşan Tutuş, hastanın 1990 yılında, 2006 yılında ve 2008 yılında farklı hastanelerde kalça protez cerrahisi operasyonları geçirdiğini kaydetti. Hastaya son olarak kendisi tarafından 5 Ekim tarihinde Echomar Hastanesi'nde Custum Made(kişiye özel üretilmiş)Kalça Protez Cerrahisi gerçekleştirdiğini ifade eden Dr. Tutuş, tıbbı-teknik detaylar vererek takılan protezin yerli üretim Titanyum içerikli olduğunu açıkladı.

BÖLGEDE BİR İLK ECHOMAR'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Dr. Tutuş, Ankara ve İstanbul gibi büyük şehirlerde sıklıkla yapılan cerrahi operasyonun Batı Karadeniz Bölgesinde ilk kez yapıldığını  belirtti.

HASTA VE DOKTORU ARASINDA DUYGUSAL ANLAR!

Sağlığına kavuşarak koltuk değnekleri yardımı ile yürünmeye başlayan bir süre sonra da kendi çabası ile yürüyebileceğini ifade eden hasta Ersin Dursun ise operasyon öncesinde ve şu anda motivasyonun çok yüksek olduğunu vurguladı. Dursun,  "Önceden korkularım vardı, şimdi hiç yok. Hiç bir tedirginlik yaşamıyorum, iyi ki kendisini tanımışım ,  Allah hepsinden razı olsun" diye konuştu.

Bu arada toplantı sonrası başhekim Dr. Nevzat Çimenoğlu’na sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

 

47 YIL SONRA GELEN MUCİZE !.

DR. Tutuş, Ereğli`deki başarılı operasyon ile doğuştan kalça çıkığı şikayeti olan 47 yaşındaki hastasını sağlığına kavuşturdu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran4
gülücük2
şaşkın2
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo