Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

43 yıl önce ölen kardeşinin kimliği ile..!

43 yıl önce ölen kardeşinin kimliği ile..!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Düzce’de iki ayrı suçtan yakalama kararı bulunan ÅŸahsın, jandarmaya yakalanmamak için 43 yıl önce ölen kardeÅŸinin kimliÄŸini kullandığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan zanlı çıkartıldığı mahkeme tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Edinilen bilgilere göre, Düzce Jandarma Komutanlığı ekipleri, yakalanması olan ÅŸahıslara yönelik sürdürdükleri çalışma kapsamında iki ayrı suçtan yakalama kararı bulunan Murat Açil’in yakalanması için ikametine gitti. Jandarmaya kapıyı açan annesinin oÄŸlunu ismi ile çağırması üzerine kapıya gelen Murat Açil, 1975 yılında ölen kardeÅŸi Mehmet Açil’in kimliÄŸini getirdi. Durumdan şüphelenen jandarma ekipleri yaptığı sorgu esnasında çeliÅŸkili ifadeler veren Murat Açil’in 43 yıl önce ölen kardeÅŸinin kimliÄŸini kullandığını belirledi. Murat Açil’i sorguya alan ekipler, ÅŸahsın 2009 yılında IÄŸdır Nüfus ve VatandaÅŸlık Müdürlüğünden ölen kardeÅŸinin kimliÄŸine kendi fotoÄŸrafını koyarak sahte belge düzenlettiÄŸini belirledi. Bunun üzerine gözaltına alınan Murat Açil çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Ayrıca Murat Açil'in resmi iÅŸlemlerde bu kimliÄŸi kullandığı ve bütün iÅŸlemlerini bu kimlik üzerinden yaptığı da belirlendi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo