Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

42 SENDİKA ÇALIŞANI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALADI

42 SENDİKA ÇALIŞANI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALADI

Tez Koop-İş Sendikası ile Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) arasında 42 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

GMÄ°S Genel BaÅŸkanı Ahmet Demirci, sendika binasında düzenlenen imza töreninde yaptığı konuÅŸmada, sendikalarında çalışan 42 işçinin 25. Dönem Toplu Ä°ÅŸ SözleÅŸmesini Tez Koop-Ä°ÅŸ Sendikası’yla imzaladıklarını söyledi.

Sendika çalışanlarına ellerinden geldiği şekilde zam yapmaya çalıştıklarını ifade eden Demirci, "Sendikamızın gücü yettiğince arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalıştık. toplu iş sözleşmesinin çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Tüm çalışanlara daha çok toplu iş sözleşmesi görmelerini nasip etsin" dedi.

Tez Koop-Ä°ÅŸ Sendikası Genel BaÅŸkanı Osman Gürsu da sendikalarının GMÄ°S’te örgütlü olduÄŸunu vurgulayarak, "İşçilerimizin istediÄŸi ÅŸekilde toplu iÅŸ sözleÅŸmesi imzaladık. GMÄ°S Genel BaÅŸkanı Demirci ve yönetim kurulu üyelerine teÅŸekkür ediyorum. Hayırlı olsun" ifadesini kullandı.

GMÄ°S Genel BaÅŸkanı Demirci, Gürsu’ya madenci heykeli hediye etti.

1 Ocak 2015 - 31 Aralık 2016 tarihlerini kapsayan sözleÅŸmeyle işçilere ilk 6 ay için yüzde 6, ikinci 6 ay için yüzde 5, 3. ve 4. 6 aylar için ise yüzde 3’er zam yapılacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo