14 o C Kdz. Ereğli

40 BİN KERE MAŞALLAH…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Gündem 5 yıl 1 ay 27 gün 23 saat 8 dakika önce 780

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli’ye yayın ve yayım yapan Hakimiyet Gazetesi, kuruluşlarının 40. yılına adım atmanın mutluluğunu yaşıyor.
Ereğli’de kurulan ‘üçüncü gazete’ olma özelliğine sahip Hakimiyet, 39 yıllık yaşamında onlarca insanı bir araya getirdi. Gazete, basın mesleğinin objektif ayağını her zaman sağlam tutmayı başardı.
Bugün ise Sahibi Fikri Kapan ve Yazı İşleri Müdürü Zeliha Fatma Kapan ile yürütülen yayın kuruluşu, aynı ilkeler doğrultusunda ilerletebilmenin gururu içinde.
-GAZETENİN TARİHİ-
1 Mart 1980’da merhum Yılmaz Yaman tarafından ‘Ereğli’nin Sesi’ ismi ile yayın hayatına başlayan; bir süre sonra ise ‘renkli ve bölgesel yayın’ hedefiyle okurlarına açtığı anket sayesinde, “Hakimiyet” ismini alan gazeteniz, 38 yıllık geçmişinde hep gururlu, onurlu ve ilkeli oldu.
lke bütünlüğünde ve toplumsal çıkarlarda taraf, haberlerinde objektif yayıncılığını, meslek ilkelerine sadık anlayışla yayın hayatını sürdüren Hakimiyet, Merhum Yaman’ın ardından 1998’de Remzi Özbirinci sahipliği ile uzun yıllar kamuoyunu bilgilendirme görevini ‘günlük’ olarak sürdürdü.
2006’da, “ereglihakimiyet.com” ve “ereglihakimiyet.net” internet üzerinden haber yayınını başlatan Hakimiyet, gerek gazetelerin ekonomik zorlukları, gerekse diğer etkenler nedeniyle 2011’de ‘Haftalık’ yayına dönmek zorunda kaldı.
Özbirinci’nin ardından 2012’de gazetenin imtiyaz Sahipliğini üstlenen Gazeteci Fikri Kapan, Ereğli’nin Sesi Gazetesi’nin kuruluş temellerinde de var olan eşi Zeliha Fatma Kapan’ın yazı İşleri Müdürlüğünde, okurları ile buluşmasını sürdürdü.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 5 saat 30 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 6 saat 42 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 47 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 18 saat 36 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
5 saat 4 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 2 saat 43 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
1 gün 22 saat 52 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 3 saat 50 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !