Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

40 BİN KERE MAŞALLAH…

40 BİN KERE MAŞALLAH…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’ye yayın ve yayım yapan Hakimiyet Gazetesi, kuruluşlarının 40. yılına adım atmanın mutluluğunu yaşıyor.
Ereğli’de kurulan ‘üçüncü gazete’ olma özelliğine sahip Hakimiyet, 39 yıllık yaşamında onlarca insanı bir araya getirdi. Gazete, basın mesleğinin objektif ayağını her zaman sağlam tutmayı başardı.
Bugün ise Sahibi Fikri Kapan ve Yazı İşleri Müdürü Zeliha Fatma Kapan ile yürütülen yayın kuruluşu, aynı ilkeler doğrultusunda ilerletebilmenin gururu içinde.

-GAZETENİN TARİHİ-
1 Mart 1980’da merhum Yılmaz Yaman tarafından ‘Ereğli’nin Sesi’ ismi ile yayın hayatına başlayan; bir süre sonra ise ‘renkli ve bölgesel yayın’ hedefiyle okurlarına açtığı anket sayesinde, “Hakimiyet” ismini alan gazeteniz, 38 yıllık geçmişinde hep gururlu, onurlu ve ilkeli oldu.
lke bütünlüğünde ve toplumsal çıkarlarda taraf, haberlerinde objektif yayıncılığını, meslek ilkelerine sadık anlayışla yayın hayatını sürdüren Hakimiyet, Merhum Yaman’ın ardından 1998’de Remzi Özbirinci sahipliği ile uzun yıllar kamuoyunu bilgilendirme görevini ‘günlük’ olarak sürdürdü.
2006’da, “ereglihakimiyet.com” ve “ereglihakimiyet.net” internet üzerinden haber yayınını başlatan Hakimiyet, gerek gazetelerin ekonomik zorlukları, gerekse diğer etkenler nedeniyle 2011’de ‘Haftalık’ yayına dönmek zorunda kaldı.
Özbirinci’nin ardından 2012’de gazetenin imtiyaz Sahipliğini üstlenen Gazeteci Fikri Kapan, Ereğli’nin Sesi Gazetesi’nin kuruluş temellerinde de var olan eşi Zeliha Fatma Kapan’ın yazı İşleri Müdürlüğünde, okurları ile buluşmasını sürdürdü.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo