13 o C Kdz. Ereğli

4 yıl önce istifa etti!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, CHP’ye katılan Ormanlı Belediye Meclis Üyesi Abdullah Cebeci’nin, partilerinden yaklaşık 4 yıl önce istifa ettiğini bildirdi.

Siyaset 6 yıl 5 ay 15 gün 13 saat 52 dakika önce 474

Haberi Paylaşın

Demirtürk, yazılı açıklamada, “MHP’den CHP’ye geçti” şeklinde basın yer alan haberler üzerine zorunlu açıklama yapma gereği duyduklarını belirtti.
MHP’den seçilen Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol’un partiden ayrılarak AK Parti’ye geçmesinin ardından, yine partilerinden seçilen Belediye Meclis Üyelerinin de istifa ederek ’bağımsız’ kaldıklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:
"AK Parti’den adaylığı kabul edilmeyen Ormanlı Belediye Başkanı Sayın Bayram Başol’a MHP kapılarını açmış ve 2014’de gerçekleşen yerel seçimlerde MHP’den Ormanlı Belediye Başkanı seçilmişti. Ancak geçen süreçte Başol ve beraberindeki meclis üyeleri MHP’den istifa etmiş, Başkan Başol ile birlikte bazı belediye meclis üyeleri Ak Parti’ye geçmiş, diğerleri ise bağımsız olarak belediye meclis üyeliklerini sürdürmüşlerdir. Söz konusu haberlerde yaklaşık 4 sene önce istifa ederek bağımsız olan belediye meclis üyelerinin sanki MHP’den yeni istifa etmiş gibi gösterilip başka bir partiye geçtiği ifade edilmeye çalışılmış. Yapılan bu haberlere MHP’yi karıştırmak hem uygun değil, hem de MHP üzerinden siyasi partilerin kendi reklamlarını yapmaya çalışması söz konusu bile olamaz.”

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 14 saat 36 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 15 saat 48 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 9 saat 53 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 7 saat 6 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 9 saat 27 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 3 saat 42 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 11 saat 49 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 12 saat 56 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
1 gün 7 saat 58 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !