Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

4 YARALI VAR !.

4 YARALI VAR !.

Gülüç, OSB ve Belen Sanayi kavşağında meydana gelen 3 ayrı kazada 4 kişi yaralandı.


Ereğli’de kız arkadaşı başka birisi ile nişanlanan araç sürücüsü aracının direksiyon hâkimiyetini kaybederek karşı yöne geçti. Kazada hafif ticari kamyonet hurdaya dönerken, polis silah ile kendini vurmak isteyen sürücünün silahına el koydu.

Kaza dün gece Gülüç beldesi Sahil bandında meydana geldi. İddiaya göre Alaplı istikametinden Ereğli İstikametine giden S. A. idaresindeki 67 ABT 106 plakalı hafif ticari kamyonet, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek aydınlatma direğini yıktıktan sonra karşı şeride geçti.

 Refüje ve kaldırıma çarpan hafif ticari kamyonetin kaza yaptığı gören vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerine haber verdi Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ve polis ekipleri kendine zarar vermek isteyen sürücü S. A. ya müdahale etti. Kaldırıma oturan ve kız arkadaşının başkası ile nişanlandığını söyleyen S. A. polis tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Polis arabada yaptığı aramada bir adet 9 mm çapında ruhsatsız silah ele geçirdi. S. A., sağlık ekiplerinin müdahalesini reddederken, yapılan alkol testinde 1.54 promil alkollü olduğu anlaşıldı. Zorlukla sakinleştirilen S. A. ifadesi alınmak üzer polis merkezine götürüldü.

Sabah saatlerindeki kaza ise  Ereğli Alaplı yolu Organize Sanayi Bölgesi kavşağında meydana geldi.

İddiaya göre Alaplı’dan Ereğli istikametine giden ve kırmızı ışıkta geçen Süleyman T. Nin kullandığı 34 CVU 34 plakalı otomobil, kavşaktan dönüş yapan Aydın S. Nin kullandığı 34 PF 1642 plakalı otomobile çarptı. Kazada Süleyman T. Nin aracında yolcu olarak bulunan Rumeysa T. İle Beyza T. Yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralıların tedavi altına alındığı ve kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Gün içinde bir başka kazada  Belen Sanayi Sitesi kavşağında meydana geldi.

İddiaya göre Sebahattin D. nin kullandığı 34 EM 2153 plakalı kamyonet ile Ahmet B.Ö. nün kullandığı 67 UF 652 plakalı kamyonet Belen sanayi sitesi kavşağında çarpıştı. Kazada Sürücülerden Ahmet B.Ö. ile diğer araçta yolcu olarak bulunan Hasan L. Yaralandı. Yaralılar çevredeki vatandaşların da yardımı ile kendi imkânları ile hastaneye gitti. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerine başlandığı öğrenildi. Kazada hasar gören araçlar hazırlanan tutanağın ardından yoldan kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

 

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
üzgün1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo