13 o C Kdz. Ereğli

4 TRANSFER DAHA AÇIKLANDI !

Ereğli Belediyespor, Fenerbahçe`den ön libero transfer etti.

Gündem 1 yıl 9 ay 29 gün 19 saat 8 dakika önce 726

Haberi Paylaşın

Turkcell Kadınlar Süper Lig'de mücadele eden Ereğli Belediysepor'da yönetim 4 transfer gerçekleştirdi. Eflatun beyazlılar son lig şampiyonu Gaziantep Alg Spor’da forma giyen kaleci Bedriye Cam ve Fenerbahçe’de forma giyen ön libero Dilan Aslan’ın da aralarında bulunduğu 4 isme imza attırdıç

EREĞLİ BELEDİYESPOR KULÜBÜ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE:

MELDA ÇEZİN: Turkcell Süper Lig’de oynayan Kadın Futbol Takımımız, en son Hakkarigücü’de forma giyen başarılı sağ bek oyuncusu Melda Çetin ile 2022 -23 sezonu için sözleşme imzalamıştır. Melda Çetin’e kulübümüze hoşgeldin diyor, Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında kendisine başarılı bir kariyer diliyoruz.

BEDRİYE CAM: "Turkcell Süper Lig’de oynayan Kadın Futbol Takımımız, en son lig şampiyonu Gaziantep Alg Spor’da forma giyen başarılı kaleci Bedriye Cam ile 2022 -23 sezonu için sözleşme imzalamıştır. Bedriye Cam’a kulübümüze hoşgeldin diyor, Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında kendisine başarılı bir kariyer diliyoruz.

RASHİDA MARİE BEAL: Turkcell Süper Lig’de oynayan Kadın Futbol Takımımız, iç transferde başarılı defans oyuncusu Rashida Marie Beal ile 2022 -23 sezonu için sözleşme imzalamıştır. Rashida Marie Beal’e Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında başarılı bir kariyer diliyoruz."

DİLAN ASLAN: Turkcell Süper Lig’de oynayan Kadın Futbol Takımımız, en son Fenerbahçe SK’da forma giyen başarılı ön libero oyuncusu Dilan Aslan ile 2022 -23 sezonu için sözleşme imzalamıştır. Dilan Aslan’a kulübümüze hoşgeldin diyor, Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında kendisine başarılı bir kariyer diliyoruz.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 23 saat 51 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 15 saat 3 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 22 saat 4 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 19 saat 8 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 18 saat 42 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 12 saat 57 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 23 saat 25 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 17 saat 32 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
18 saat 31 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 20 saat 58 dakika önce KAZA ; 2 YARALI