Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

4 TRANSFER DAHA AÇIKLANDI !

4 TRANSFER DAHA AÇIKLANDI !

Ereğli Belediyespor, Fenerbahçe`den ön libero transfer etti.


Turkcell Kadınlar Süper Lig'de mücadele eden Ereğli Belediysepor'da yönetim 4 transfer gerçekleştirdi. Eflatun beyazlılar  son lig şampiyonu Gaziantep Alg Spor’da forma giyen kaleci Bedriye Cam ve Fenerbahçe’de  forma giyen ön libero Dilan Aslan’ın da aralarında bulunduğu 4 isme imza attırdıç

EREĞLİ BELEDİYESPOR KULÜBÜ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE:

MELDA ÇEZİN: Turkcell Süper Lig’de oynayan Kadın Futbol Takımımız, en son Hakkarigücü’de forma giyen başarılı sağ bek oyuncusu Melda Çetin ile 2022 -23 sezonu için sözleşme imzalamıştır. Melda Çetin’e kulübümüze hoşgeldin diyor, Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında kendisine başarılı bir kariyer diliyoruz.

BEDRİYE CAM: "Turkcell Süper Lig’de oynayan Kadın Futbol Takımımız, en son lig şampiyonu Gaziantep Alg Spor’da forma giyen başarılı kaleci Bedriye Cam ile 2022 -23 sezonu için sözleşme imzalamıştır. Bedriye Cam’a kulübümüze hoşgeldin diyor, Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında kendisine başarılı bir kariyer diliyoruz.

RASHİDA MARİE BEAL: Turkcell Süper Lig’de oynayan Kadın Futbol Takımımız, iç transferde başarılı defans oyuncusu Rashida Marie Beal ile 2022 -23 sezonu için sözleşme imzalamıştır. Rashida Marie Beal’e Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında başarılı bir kariyer diliyoruz."

DİLAN ASLAN: Turkcell Süper Lig’de oynayan Kadın Futbol Takımımız, en son Fenerbahçe SK’da forma giyen başarılı ön libero oyuncusu Dilan Aslan ile 2022 -23 sezonu için sözleşme imzalamıştır. Dilan Aslan’a kulübümüze hoşgeldin diyor, Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında kendisine başarılı bir kariyer diliyoruz.

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo