Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

4 TRANSFER DAHA AÇIKLANDI !

4 TRANSFER DAHA AÇIKLANDI !

Ereğli Belediyespor, Fenerbahçe`den ön libero transfer etti.


Turkcell Kadınlar Süper Lig'de mücadele eden EreÄŸli Belediysepor'da yönetim 4 transfer gerçekleÅŸtirdi. Eflatun beyazlılar  son lig ÅŸampiyonu Gaziantep Alg Spor’da forma giyen kaleci Bedriye Cam ve Fenerbahçe’de  forma giyen ön libero Dilan Aslan’ın da aralarında bulunduÄŸu 4 isme imza attırdıç

EREĞLİ BELEDİYESPOR KULÜBÜ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE:

MELDA ÇEZÄ°N: Turkcell Süper Lig’de oynayan Kadın Futbol Takımımız, en son Hakkarigücü’de forma giyen baÅŸarılı saÄŸ bek oyuncusu Melda Çetin ile 2022 -23 sezonu için sözleÅŸme imzalamıştır. Melda Çetin’e kulübümüze hoÅŸgeldin diyor, Kdz.EreÄŸli Belediyespor forması altında kendisine baÅŸarılı bir kariyer diliyoruz.

BEDRÄ°YE CAM: "Turkcell Süper Lig’de oynayan Kadın Futbol Takımımız, en son lig ÅŸampiyonu Gaziantep Alg Spor’da forma giyen baÅŸarılı kaleci Bedriye Cam ile 2022 -23 sezonu için sözleÅŸme imzalamıştır. Bedriye Cam’a kulübümüze hoÅŸgeldin diyor, Kdz.EreÄŸli Belediyespor forması altında kendisine baÅŸarılı bir kariyer diliyoruz.

RASHÄ°DA MARÄ°E BEAL: Turkcell Süper Lig’de oynayan Kadın Futbol Takımımız, iç transferde baÅŸarılı defans oyuncusu Rashida Marie Beal ile 2022 -23 sezonu için sözleÅŸme imzalamıştır. Rashida Marie Beal’e Kdz.EreÄŸli Belediyespor forması altında baÅŸarılı bir kariyer diliyoruz."

DÄ°LAN ASLAN: Turkcell Süper Lig’de oynayan Kadın Futbol Takımımız, en son Fenerbahçe SK’da forma giyen baÅŸarılı ön libero oyuncusu Dilan Aslan ile 2022 -23 sezonu için sözleÅŸme imzalamıştır. Dilan Aslan’a kulübümüze hoÅŸgeldin diyor, Kdz.EreÄŸli Belediyespor forması altında kendisine baÅŸarılı bir kariyer diliyoruz.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo