12 o C Kdz. Ereğli

4. OLDULAR!.

Müzik & Kültür Sanat 8 yıl 3 gün 10 saat 37 dakika önce 2318

Haberi Paylaşın

Kdz. Ereğli Özel Utku Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan Alesta Müzik Grubu, Okan Üniversitesinin Müzik Yarışmasında 83 okul arasında ilk 15’e girerek finalde yarıştı. 27 Nisan Çarşamba günü İstanbul’da gerçekleştirilen final yarışmasında Juri, sosyal medyada yoğun halk oyu desteği alan Alesta’yı dördüncü ilan etti.

Müdürlüğünü Caner Özçep’in yaptığı Özel Utku Anadolu Lisesi’nin, Müzik Öğretmenleri Rıdvan Türkekul ve Serkan Sönmez eşiliğinde yarışmaya hazırlanan Alesta Müzik Grubundaki Öğrenciler; Hazal Çelik, İlsu Gözaçan, Ecem binici, Suat Alp Dankaz, Mert Emir Yalçın, Hasan Yiğit Kuru, Doğacan Özdemir ve Alp Diker’den oluşuyor.

İlk eğitim öğretim dönemine 2016 – 2017’de başlayan Özel Utku Anadolu Lisesi’nin, ilk kez katıldığı yarışmada Türkiye çapında aldığı derece, eğitim çevrelerinde ve şehirde büyük sevince neden oldu.

ÖZÇEP “KÖKLÜ OKULLARI GERİDE BIRAKTIK”

Özel Utku Anadolu Lisesi Müdürü Caner Özçep, haber merkezimize yaptığı açıklamada başarıda emeği geçenlere teşekkür ederek şu değerlendirmede bulundu:

“Söz verdiğimiz gibi Özel Utku Anadolu Lisesi olarak ilkleri yaşamaya ve yaşatmaya devam ediyoruz. Okan Üniversitesi’nin düzenlemiş olduğu 84 okulun katıldığı Türkiye Liseler arası müzik yarışmadında 9 sınıf öğrencilerinden oluşan Alesta müzik grubumuz Türkiyemin köklü kurumlarını geride bırakarak Türkiye dördüncüsü olmuş ve jüri tarafından 12 mayısta gerçekleşecek Okan Üniversitesi festivalinde Gökhan Tepe ile birlikte sahne almak üzere davet edilmiştir.”

SÜREÇTE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Yarışma sürecinde destek veren ve emeği geçen paydaşları da unutmayan Özçep, “Sürecin başından beri öğrencileri için büyük özveri ile çalışan görev alan Rıdvan Türkekula, Serkan Sönmeze Merve Deniz İngenç’e ve bu yola inanan Alesta müzik grubunu oluşturan öğrencilerimize… Bizi yalnız bırakmayan velilerimize, süreci başından beri destekleyen kurucularımıza ve halk desteği sağlayan değerli Ereğli halkına, ayrıca bilgilendirme ve haber desteği sağlayan basınımıza çok teşekkür ederim” açıklamasını yaptı.

Özçep, açıklamasında ekip olarak Zonguldak ve Ereğli’yi en iyi şekilde temsil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, sözlerini “başarının Utku ailesine hayırlı olmasını diler, öğretmen ve öğrencilerimle bir kez daha gurur ve onur duyduğumu belirtirim” şeklinde sonlandırdı.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 10 saat 8 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 1 saat 20 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 5 saat 25 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 4 saat 59 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
1 gün 8 saat 21 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 2 saat 38 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 23 saat 14 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 9 saat 42 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 3 saat 49 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 3 saat 30 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !