Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

4. OLDULAR!.

4. OLDULAR!.

Kdz. EreÄŸli Özel Utku Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluÅŸan Alesta Müzik Grubu, Okan Ãœniversitesinin Müzik Yarışmasında 83 okul arasında ilk 15’e girerek finalde yarıştı. 27 Nisan ÇarÅŸamba günü Ä°stanbul’da gerçekleÅŸtirilen final yarışmasında Juri, sosyal medyada yoÄŸun halk oyu desteÄŸi alan Alesta’yı dördüncü ilan etti.

 

Müdürlüğünü Caner Özçep’in yaptığı Özel Utku Anadolu Lisesi’nin, Müzik Öğretmenleri Rıdvan Türkekul ve Serkan  Sönmez eÅŸiliÄŸinde yarışmaya hazırlanan Alesta Müzik Grubundaki Öğrenciler;  Hazal Çelik,  Ä°lsu Gözaçan, Ecem binici, Suat Alp Dankaz, Mert Emir Yalçın, Hasan YiÄŸit Kuru, DoÄŸacan Özdemir ve Alp Diker’den oluÅŸuyor.

 

Ä°lk eÄŸitim öğretim dönemine 2016 – 2017’de baÅŸlayan Özel Utku Anadolu Lisesi’nin, ilk kez katıldığı yarışmada Türkiye çapında aldığı derece, eÄŸitim çevrelerinde ve ÅŸehirde büyük sevince neden oldu.

 

ÖZÇEP  “KÖKLÃœ OKULLARI GERÄ°DE BIRAKTIK”

Özel Utku Anadolu Lisesi Müdürü Caner Özçep, haber merkezimize yaptığı açıklamada başarıda emeği geçenlere teşekkür ederek şu değerlendirmede bulundu:

“Söz verdiÄŸimiz gibi Özel Utku Anadolu Lisesi olarak ilkleri yaÅŸamaya ve yaÅŸatmaya devam ediyoruz. Okan Ãœniversitesi’nin düzenlemiÅŸ olduÄŸu 84 okulun katıldığı Türkiye Liseler arası müzik yarışmadında 9 sınıf öğrencilerinden oluÅŸan Alesta müzik grubumuz Türkiyemin köklü kurumlarını geride bırakarak Türkiye dördüncüsü olmuÅŸ ve jüri tarafından 12 mayısta gerçekleÅŸecek Okan Ãœniversitesi festivalinde Gökhan Tepe ile  birlikte sahne almak üzere davet edilmiÅŸtir.”

 

SÜREÇTE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Yarışma sürecinde destek veren ve emeÄŸi geçen paydaÅŸları da unutmayan Özçep, “Sürecin başından beri öğrencileri için büyük özveri ile çalışan görev alan Rıdvan Türkekula, Serkan Sönmeze Merve Deniz Ä°ngenç’e ve bu yola inanan Alesta müzik grubunu oluÅŸturan öğrencilerimize…  Bizi yalnız bırakmayan velilerimize, süreci başından beri destekleyen kurucularımıza ve halk desteÄŸi saÄŸlayan deÄŸerli EreÄŸli halkına, ayrıca bilgilendirme ve haber desteÄŸi  saÄŸlayan basınımıza çok teÅŸekkür ederim” açıklamasını yaptı.

 

Özçep,  açıklamasında ekip olarak Zonguldak ve EreÄŸli’yi en iyi ÅŸekilde temsil etmenin mutluluÄŸunu yaÅŸadıklarını dile getirerek, sözlerini “baÅŸarının Utku ailesine hayırlı olmasını diler, öğretmen ve öğrencilerimle bir kez daha gurur ve onur duyduÄŸumu belirtirim” ÅŸeklinde sonlandırdı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo