Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

4 MAHALLEDEN ACI HABER !.

4 MAHALLEDEN ACI HABER !.

Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz


Belen Yeni Mahalle Dündarlar sokak sakinlerinden; Merhum Ahmet Köhen’in eşi; Neriman Köhen, Sadegül Aslanboğa, Ahmet Köhen ve Ramazan Köhen’in anneleri; İsmail Demir’in Halası Ayşe KÖHEN vefat etmiştir.

 

Korubaşı Mahallesi eşrafından; Merhume Şerafettin ve Nazmiye Altay’ın oğulları; Ahmet, Bayram, İsmail ve Şerafettin Altay İle Emine Korkmaz ve Gülüzar Köksal’ın kardeşleri; Turan Göktay’ın kayınpederi; Gökşen Göktay, Gökhan Altay ve Ercan Altay’ın Babaları; Emine Altay’ın eşi Recep ALTAY vefat etmiştir.

 

Sarıkokmaz Mah. sakinlerinden; Merhum Recep Aydın’ın eşi; Kadir Aydın, Şaban Aydın, Nazmiye Baytekin, Emine Lülecioğlu; Hacer Bozacıoğlu ve Müşerref Ünlü’nün anneleri; Hülya Aydın, Fatma Aydın, Mehmet Baytekin, Zübeyir Lülecioğlu, Osman Bozacıoğlu ve Mehmet Ünlü’nün kayınvalideleri Nazife AYDIN vefat etmiştir.

Kışla Mahallesi sakinlerinden; Merhume Şerife Akbaş’ın eşi;  Recep Akbaş, Merhume Rabia Karaşol, Ekrem  Akbaş, Emine Aydın Ve Nurcan Erkez’in babaları; Hacı İbrahim AKBAŞ vefat etmiştir.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
üzgün1
kızgın1
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo