13 o C Kdz. Ereğli

4 MAHALLEDEN ACI HABER VAR !.

Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz.4 mahalleden acı haber var

Gündem 2 yıl 3 ay 3 gün 6 dakika önce 11612

Haberi Paylaşın

Elmatepe Mahallesi İnallı Sokak sakinlerinden; Emine Çakmak’ın eşi; Kışla esnaflarından Kuaför Ayhan Çakmak, Funda Aytekin, Figen Özcan ve Fatma Uyucu’nun babaları Bayram ÇAKMAK vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün İkindi namazına müteakip Kışla İnallı Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Kışla Aile Mezarlığında toprağa verilecektir.

Hamzafakıhlı Mahallesi sakinlerinden; Merhum Mustafa Altıay’ın oğlu ; Ereğli esnaflarından Salon Erdoğan , Sezgin, Sevilay Ve Aydoğan Altıay’ın babaları; Salon Hasan ve Onur Demircan’ın dayıları Muhammet ALTIAY vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün İkindi namazına müteakip Hamzafakıhlı Mahallesi camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Aile Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Sarıkokmaz Mahallesi Yeşildağ Sokak sakinlerinden ;Turgut, Muhammet Ali , Engin ve Mevlüt Bozkurt ile Havva Taşkın, Levize Karaarslan, Emine Öztürk ve Songül Öztürk’ün babaları; Süreyya Bozkurt’un eşi; Çaylıoğlu Güllük Köyü Çubuklu Mahallesinden Şaban Oğlu Hüseyin BOZKURT vefat etmiştir.

Merhumun Cenazesi bugün Güllük Köyü mezarlığında toprağa verilecektir.

Kavaklık Mahallesi sakinlerinden; Fikriye Öztürk’ün eşi; İlyas Öztürk, Aynur Köktürk, Gülnur Öztürk ve Şennur Yavuz’un babaları, Hasan Köktürk, Seyfettin Yavuz ve Celal İpek’in kayınpederleri; Erdal, Serdar, Alperen, Kardelen, Ömer Faruk, Murat, Özkan, Ebru ve Elif’in dedeleri Alaattin ÖZTÜRK vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi bugün İkindi namazına müteakip Beycuma Korucuk Köyü mezarlığında toprağa verilecektir.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 2 saat 39 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
17 saat 51 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 21 saat 56 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 21 saat 30 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 19 saat 9 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 15 saat 45 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 2 saat 13 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
20 saat 20 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 20 saat 1 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !