Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

4 MAHALLEDEN ACI HABER VAR !.

4 MAHALLEDEN ACI HABER VAR !.

Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz.4 mahalleden acı haber var.


Kırmacı Mahallesi Kemer sakinlerinden; Merhum Recep Hasçelik’in eÅŸi; Ä°smail, Ä°hsan, Merhum Remzi ve Ä°brahim Hasçelik’in anneleri Fatma HASÇELÄ°K vefat etmiÅŸtir.

Merhumenin cenazesi bugün Cuma namazına müteakip Kırmacı Kemer  Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Kırmacı Kemer mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

 

Akarca Mahallesi sakinlerinden; Ä°ÅŸ Bankasından emekli Burhan AteÅŸ ile Nuran ve Bülent’in anneleri; MürÅŸide ve Giil’in kayınvalideleri, Aykut, Aytaç, Cemil, Ãœlkü ve Gamze AteÅŸ’in babanneleri;  Fulya,Müge ve Ali’nin anneanneleri; Merhum emekli Trafik Polisi Cemil AteÅŸ’in eÅŸi Hatice ATEÅž vefat etmiÅŸtir.

Merhumenin cenazesi bugün Cuma namazına müteakip Orhangazi Orta Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Yalova Şehir Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

 

Murtaza Mahallesi sakinlerinden;merhum Kerem DemirbaÅŸ ve merhume Emine DemirbaÅŸ’ın kızları; AyÅŸe, Halis, Sevim ve Ahmet DemirbaÅŸ’ın kardeÅŸleri  Şöhret ÖZTÃœRK vefat etmiÅŸtir.

Merhumun Cenazesi bugün Cuma namazına Müteakip Abalı Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.

 

 Akarca Mahallesi Fırıncı Ahmet Sokak sakinlerinden; merhum Muharrem Kibar’ın eÅŸi; Yıldız BaÅŸlılar ve Vedat Kibar’ın anneleri; Eda ve Göksel DeÄŸer Ä°le Seda’nın Babanneleri; Nursel Kibar’ın kayınvalidesi Nimet KÄ°BAR vefat etmiÅŸtir.

Merhumenin cenazesi bugün Cuma namazına müteakip Ali Molla camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo