Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

4 KİŞİ YARALANDI !.

4 KİŞİ YARALANDI !.

Ereğli`de iki araç çarpıştı. Araçlardan biri apartman boşluğuna düştü


Kaza Bağlık Mahallesi Hatip Caddesi üzerinde meydana geldi.

Ä°ddiaya göre Hakan D. (23) idaresindeki 67 UD 750 plakalı cip, yolda ‘U’ dönüşü yaptığı iddia edilen Fatma D. nin kullandığı 67 SK 594 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada Hakan D.’nin kullandığı cip demir korkulukları kırarak yaklaşık 5 metreden apartman boÅŸluÄŸuna düştü.

Ters dönen araçta sürücü Hakan D. ile birlikte bulunan A.B.K., (19) M.M.T. (16) E.Ç. (18) yaralandı. Yaralılar olay yerien gelen saÄŸlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Özel Echomar ve Anadolu hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.  Yaralılardan Hakan D. ile birlikte bulunan A.B.K., (19) M.M.T. (16) nin durumlarının iyi olduÄŸu E.Ç. nin ise omuzunda kırık olduÄŸu ve ameliyata alınacağı öğrenildi.

Sürücü Hakan D., kendilerinin yolda ilerledikleri sırada aracın dönüş yapması ile yoldan çıktıklarını ve apartman boşluğuna uçtuklarını söyledi.

Kazada apartman boşluğuna düşen araç çekici ile kurtarılırken, sürücü Fatma D. alınan doktor raporunun ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

4 KİŞİ YARALANDI !.

Ereğli`de iki araç çarpıştı. Araçlardan biri apartman boşluğuna düştü

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün5
gülücük4
şaşkın1
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo