13 o C Kdz. Ereğli

4 Kişi Tutuklandı!.

Zonguldak’ta bir şahsın uyuşturucu maddeden hayatını kaybetmesinin ardından gözaltına alınan 5 kişiden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem 7 yıl 16 gün 14 saat 29 dakika önce 1118

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ta bir şahsın uyuşturucu maddeden hayatını kaybetmesinin ardından gözaltına alınan 5 kişiden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Edinilen bilgiye göre, 26 yaşındaki Aşkın B., 4 gün önce Mithatpaşa Mahallesi’nde metruk bir binada ölü bulundu. Gencin uyuşturucu madde kullanımının ardından hayatını kaybettiği iddiası üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Aşkın B. ile birlikte uyuşturucu kullandıkları, birbirlerine uyuşturucu temin ettikleri ve ticaretini yaptıkları iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı. Sabah saatlerinde Atatürk Devlet Hastanesi Ek Hizmet binasında sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler M.B., Y.K., O.A.., E.K. ve V.A., Zonguldak Adliyesine sevk edildi. Şüpheliler, Cumhuriyet Savcılığında ifadelerinin alınmasının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
Şüphelilerden M.B., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Y.K., O.A., E.K. ve V.A. nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 5 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 15 saat 17 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 22 saat 18 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 19 saat 22 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 18 saat 56 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 16 saat 35 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 13 saat 11 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 23 saat 39 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 17 saat 46 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 21 saat 12 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI