Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

4 Kişi Tutuklandı!.

4 Kişi Tutuklandı!.

Zonguldak’ta bir ÅŸahsın uyuÅŸturucu maddeden hayatını kaybetmesinin ardından gözaltına alınan 5 kiÅŸiden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Zonguldak’ta bir ÅŸahsın uyuÅŸturucu maddeden hayatını kaybetmesinin ardından gözaltına alınan 5 kiÅŸiden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Edinilen bilgiye göre, 26 yaşındaki AÅŸkın B., 4 gün önce MithatpaÅŸa Mahallesi’nde metruk bir binada ölü bulundu. Gencin uyuÅŸturucu madde kullanımının ardından hayatını kaybettiÄŸi iddiası üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğü ekipleri çalışma baÅŸlattı. AÅŸkın B. ile birlikte uyuÅŸturucu kullandıkları, birbirlerine uyuÅŸturucu temin ettikleri ve ticaretini yaptıkları iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı. Sabah saatlerinde Atatürk Devlet Hastanesi Ek Hizmet binasında saÄŸlık kontrolünden geçirilen şüpheliler M.B., Y.K., O.A.., E.K. ve V.A., Zonguldak Adliyesine sevk edildi. Şüpheliler, Cumhuriyet Savcılığında ifadelerinin alınmasının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
Şüphelilerden M.B., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Y.K., O.A., E.K. ve V.A. nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo