13 o C Kdz. Ereğli

4 GÖZALTI VAR !.

Kaçak ocakta yaşanan ölümlü iş kazası sonrası ocak ve yer sahibi gözaltına alındı.

Gündem 4 yıl 4 ay 2 gün 7 saat 13 dakika önce 689

Haberi Paylaşın

Zonguldak'ta bir ay önce jandarma ekiplerinin müdahalesiyle kapatılan kaçak kömür madeninde yeniden açılmak istendiği sırada metan gazı patlaması yaşandı. Faciada 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Olayın ardından yürütülen soruşturmada maden ocağının sahibi olduğu iddia edilen 3 şüpheli ile yerin sahibi olduğu öğrenilen 1 kişi gözaltına alındı. Zanlıların jandarmadaki sorgusu sürüyor.

SON DAKİKA: 4 TUTUKLAMA

Zonguldak'ta kaçak olarak işletilen maden ocağında 2 işçinin metan gazı patlaması sebebiyle ölmesinin ardından gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre dün Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde kaçak olarak işletilen maden ocağında meydana gelen metan gazı patlamasında 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Olayın ardından yürütülen soruşturmada maden ocağının sahibi olduğu iddia edilen 3 şüpheli ile yerin sahibi olduğu öğrenilen 1 kişi gözaltına alındı. Ruhsatsız (kaçak) olarak işletilen madenin sahibi olduğu belirlenen Ş. T., F. T. ve E. T. gözaltına alındı. 3 zanlı ile birlikte madenin açıldığı bölgedeki ormanlık alanın yer sahibi olduğu belirtilen İ.K. de gözaltın alındı. Zanlılar sağlık kontrolünden geçirildikten sonra jandarma karakoluna getirildi. 4 şüphelinin jandarmadaki sorgularının ardından Zonguldak Adliyesi'ne sevk edildi.

Savcılıkta ifadeleri alınan şüpheliler 2 kişinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına sebep oldukları iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 9 saat 21 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 10 saat 33 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 4 saat 38 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 8 saat 23 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
3 gün 1 saat 51 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 4 saat 12 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
22 saat 27 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 6 saat 34 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 7 saat 41 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
5 gün 19 saat 45 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !