Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

4 GÖREVLİ İLE SON YOLCULUK !.

4 GÖREVLİ İLE SON YOLCULUK !.

Ereğli`de son 24 saatte 4 acı haber geldi. İlçede vefat sayısı 106`ya çıktı. Ailesi karantinada olan kişiyi 4 görevli defnetti.


EreÄŸli’de Korona Virüs kaynaklı  Ã¶lüm sayısı bugün yaÅŸanan 4 vefatla 106’ya yükseldi.

Gece saatlerinde BaÄŸlık Mahallesinde ikamet ettiÄŸi öğrenilen 78 yaşındaki Ä°smail Ö, sabah saatlerinde ise Süleymanlar Mahallesinde ikamet ettiÄŸi öğrenilen 63 yaşındaki Feyzullah K’nın vefatının ardından,  Ã¶ÄŸle saatlerinde Topçalı Mahallesinde ikamet eden 79 yaşındaki   Hacer A, akÅŸam saatlerine doÄŸru ise Süleymanbeyler köyünde ikamet ettiÄŸi öğrenilen  91 yaşındaki Fatma A’nın vefatı kayıtlara  bulaşıcı hastalık olarak geçti.

EreÄŸli’de son 24 saatte gelen 4 acı haberle Korona kaynaklı vefat sayısı 106’ya yükseldi.

Fatma A, akşam saatlerinde Yunuslu köyünde, İsmail Ö ve Feyzullah K ise gün içinde şehir mezarlığında Korona Virüs tedbirleri alınarak toprağa verildi.

Ä°ÅžTE O FOTOÄžRAF !.

Bugün şehir mezarlığındaki defin işlemlerinden birini o sırada babasının kabristanında dua okuyan bir vatandaş çekip Ereğli FM What Sapp ihbar hattına gönderdi.

VatandaÅŸ gönderdiÄŸi fotoÄŸrafın altına , “Bugün babama gittim, ona dua okurken belli ki ailesi karantinada olan bir vatandaşın defin iÅŸlemine ÅŸahit oldum. Ben babamın mezarına inip onu son yolculuÄŸuna uÄŸurladığım, üstüne birkaç kürek toprak atabildiÄŸim için  çok ÅŸansıymışım. 4 görevli defin iÅŸlemi yapıyor. Alahım sen bizi, hepimizi  koru” diye  yazdı.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün16
gülücük10
şaşkın3
kızgın2
hayran1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo