Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

4 araç birbirine girdi: 1 ölü, 1 ağır yaralı

4 araç birbirine girdi: 1 ölü, 1 ağır yaralı

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Düzce’de biri tır olmak üzere 4 aracın karıştığı trafik kazasında bir kiÅŸi hayatını kaybetti, bi kiÅŸi de ağır yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, TEM otoyolu Gümüşova rampaları mevkisinde Ä°stanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan Selçuk D. idaresindeki 16 SCD 91 plakalı tırın lastiÄŸi patladı. Yolun sol ÅŸeridinde duran tırı fark etmeyen Bilal Çelik idaresindeki 34 FF 1855 plakalı otomobil, tıra arkadan çarptı. Daha sonra kazayı gören Talip E. idaresindeki 34 JS 0898 plakalı otomobil ise ÅŸerit deÄŸiÅŸtirirken arkasından gelen Semra P. idaresindeki 34 BB 7224 plakalı otomobil çarptı.
Kazada tıra çarpan aracın sürücüsü ile eÅŸi Zerrin Çelik sıkıştı. Yaralılar Düzce ve Sakarya Ä°tfaiye Müdürlüğü ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkartılarak 112 acil saÄŸlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Sürücü Bilal Çelik yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamadı. 
LastiÄŸi patlayan tır yol kenarına çekilirken, kazaya karışan sürücü Talip E., "Arkamdan gelen araç duramayarak çarptı. Allah'tan bizde yaralı yok” diye konuÅŸtu. 
Kazayla ilgili inceleme baÅŸlatıldı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
üzgün2
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo