Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

3.GÜN ETKİNLİKLERİ

3.GÃœN ETKÄ°NLÄ°KLERÄ°

Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında düzenlenen etkinliklerde, Radar Tepe mevkiinde gerçekleştirilen Uçurtma Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu.

Havanın da güzel olmasıyla 7’den 70’e vatandaÅŸlar, Belediye Kültür ve Sosyal Ä°ÅŸler Müdürlüğü’nün dağıttığı 600 uçurtmayı en yükseÄŸe çıkartmak için uÄŸraÅŸtı.

Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, gökyüzündeki Türk bayraklı uçurtmaların şenliğe ayrı bir renk kattığını vurgulayarak kendisi de uçurtma uçurdu.

Alanda toplanan ve uçurtma uçuran vatandaÅŸlar, BaÅŸkan Uysal’a böylesi güzel bir etkinliÄŸi düzenlediÄŸi için teÅŸekkür etti. 

ESKRÄ°MCÄ°LERE MADALYALARI VE PLAKETLERÄ° BAÅžKAN UYSAL’DAN

Daha sonra Çilek Åženlikleri kapsamında Gençlik ve Spor Salonu’nda düzenlenen kupa ödül törenine katılan BaÅŸkan Uysal, “Bu müsabakalara ülkemizin deÄŸiÅŸik illerinden gelen 302 sporcu katıldı. Åžehrimizin tanıtımı açısından da önem arz eden bu karşılaÅŸmalara katılan sporcularımızı ve ailelerini kutluyor, baÅŸarılarının devamını diliyorum.” dedi. 

BaÅŸkan Uysal, Süper Minik-Minik Kılıç eskrimciklerin katıldığı Açık Çilek Kupası, finalinde dereceye giren eskrimcilere madalyalarını ve plaketlerini verdi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo