13 o C Kdz. Ereğli

3.BİLİM ŞENLİĞİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Müzik & Kültür Sanat 7 yıl 3 ay 25 gün 23 saat 11 dakika önce 870

Haberi Paylaşın

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin ödüllü projelerinden biri olan TÜBİTAK, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bülent Ecevit Üniversitesi işbirliği ile düzenlediği ve bu yıl 3.sü gerçekleşecek Kdz. Ereğli Bilim Şenliği’nin proje toplantısı Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Ali Ateş’in başkanlığında yapılan toplantıya Proje Koordinatörü Ersin Kaya, Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, BEÜ Meslek Yüksek Okulu, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Merkez Anadolu Lisesi, Cumhuriyet Ortaokulu, BEÜ Eğitim Fakültesi, Kandilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hatice Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi temsilcileri katıldı.

Mayıs ayının 3. haftası “Çevre ve Enerji Verimliliği” temasıyla gerçekleşecek olan “ Kdz. Ereğli Bilim Şenliği” projesi ile öğrencilerin bu tema başlığı altında özgüvenle çalışarak bilime olan ilgilerinin artması hedefleniyor.

Proje kapsamında geri dönüşüm, yenilenebilir enerji üretimi ve çevre bilincine uygun çalışmalarla ana temaya uygun projeler üretilecek.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 12 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 15 saat 24 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 22 saat 25 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 19 saat 29 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 19 saat 3 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 16 saat 42 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 13 saat 18 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 23 saat 46 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 17 saat 53 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 21 saat 19 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI