Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

35 gündür haber alamıyor

35 gündür haber alamıyor

Zonguldak`ın Alaplı ilçesinde bir anne, 7 yaşındaki oğlunun alıkonulduğunu iddia etti. Alıkoyan kişinin ise boşanma aşamasındaki eşi olduğunu ileri sürdü.


Ä°HA'nın abonelerine servis ettiÄŸi habere göre, gazetecilere konuÅŸan N.K, boÅŸanma sürecinde olduÄŸu eÅŸinin, oÄŸlu 7 yaşındaki BuÄŸra'yı 'tatil' için aldığını, sonrasında ise kayıplara karıştığını söyledi.
2011 yılında evlendiÄŸi eÅŸiyle ÅŸiddetli geçimsizlik nedeniyle açtığı boÅŸanma davasının sürecinde, BuÄŸra’nın velayetini dava sonuçlanıncaya kadar kendisine verildiÄŸini öne süren anne N.K, ÅŸu sözlerle konuÅŸtu:
"Eşim, oğlumu Kurban Bayramı'nda 2 günlüğüne aldı. Ancak o günden beri oğluma ulaşamıyorum. Çocuğum astım hastası olduğu için solunum cihazı kullanmak zorunda. Bir aydır oğlumu arıyorum. Bana çok düşkündü. Okulundan devamsızlık kağıdı geldi. Hayatından endişe etmeye başladım. Bu olayların ardından karakola ve savcılığa giderek eşimden şikayetçi oldum."
Konuşmasında gözyaşlarına engel olamayan anne, oğlunu görenlerin kendilerine haber vermelerini ya da durumu emniyet bildirmelerini istediğini sözlerine ekledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
şaşkın1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo