13 o C Kdz. Ereğli

32 BİN ÖĞRENCİ KARNE ALDI

Ereğli’de 136 okulun 1650 şubesinde eğitim gören yaklaşık 32 bin öğrenci tatile girdi. Kaymakam Çorumluoğlu, öğrencilere tatili iyi değerlendirmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.

Eğitim 4 yıl 10 ay 18 gün 8 saat 17 dakika önce 772

Haberi Paylaşın

2018-2019 Eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde karne dağıtım töreni gerçekleştirildi.
Kepez İlkokulu’nda iki ayrı şubede Karne Dağıtım tören programında konuşan Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, tatilin iyi değerlendirilmesi tavsiyesinde bulundu. Çocukların fiziksel gelişmeleri için bol bol güneşte gezmeleri gerektiğini de söyleyen Çorumluoğlu, şunları kaydetti:
“Bir gün uzun bir zamandır. Bunun 9 saatini uyuyacaksınız, annenize, babanıza yardım edeceksiniz. Bunun haricinde biraz televizyon seyredebilirsiniz. Sokakta bol bol oynayın. Annelerinize söylüyorum, çocuklar üstünü kirletti diye kızmak yok. Dışarıda bol bol oynasınlar. Ufak tefek, cep telefonu, bilgisayara da bakabilirsiniz ama bol bol kitap okuyacaksınız. Annenizle babanızla bol bol vakit geçireceksiniz. Tatili hak ettiniz. Sizlere iyi tatiller diliyorum, güzel bir tatil diliyorum. Dışarıda gezin, çünkü siz büyüme çağındasınız, ne kadar çok güneş alırsanız, kemikleriniz o kadar sağlam olur, büyümeniz o kadar sağlıklı, o kadar güzel olur. Size iyi tatiller diliyorum.”
Daha sonra Çorumluoğlu, beraberindeki protokol ve basın mensupları öğrencilere takdim etti. Çorumluoğlu, törene katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Milli Eğitim şube müdürleri, okul idarecileri, öğretmen, öğrenci ve veliler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

32 BİN ÖĞRENCİ KARNE ALDI

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 11 saat 27 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 2 saat 39 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 9 saat 40 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 6 saat 44 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 6 saat 18 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
7 gün 3 saat 57 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
5 gün 33 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 11 saat 1 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 5 saat 8 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 8 saat 34 dakika önce KAZA ; 2 YARALI