Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

30 KİŞİYİ KURTARDILAR!.

30 KİŞİYİ KURTARDILAR!.

Akçakoca Belediyesi Akçakocalıların ve gelen misafirlerin temiz ve güvenli ortamlarda denize girmesi için hizmet veriyor. Akçakoca plajlarında vatandaşlar gönül rahatlığıyla deniz keyfini yaşıyor. 
Akçakoca Belediyesi’nin sorumluluk alanlarında bulunan plajlarda güvenlik ve cankurtaran personeliyle hizmet veriliyor. Hizmet verilen plajlarda denize girilebilecek bölgeleri bariyer ile çevriliyor, güvenlik için plaj kurallarına ve tehlikelere ait bilgilendirme tabelaları ile vatandaşlar bilgilendiriliyor. Cankurtaran ekipleri jet-ski ile devriye gezerek tehlike arz edecek durumlara devamlı hazır halde bulunuyor.
Plajlarda 14 personel ve 5 adet jet - ski ile hizmet yürüten Akçakoca Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, 12 Haziran 2017 - 28 Haziran 2017 tarihleri arasında 30 boğulma olayına müdahale etmiştir. Bunlardan 27’si Karaburun plajında, 1’i Sevil Boru karşısında, diğer 2’si ise Çuhallı plajında meydana gelmiştir. 18 yaşındaki bir genç ayağına kramp girmesi sonucu hareketsiz kalıp boğulma tehlikesi geçirmiş, cankurtaran jet- ski aracı ile sudan alınıp 112’ye teslim edilmiştir ve gerçekleşen müdahale sonucu hayati tehlikeyi atlatmıştır.
Birçok noktada ekipmanlarıyla yaz sezonu boyunca görev yerlerinde olacak olan eğitimli ve donanımlı cankurtaranlar, muhtemel bir boğulma vakasına müdahale etmek için görev yerlerinde hazır bekleyecekler.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo