13 o C Kdz. Ereğli

30 AĞUSTOS KUTLAMALARI

Gündem 8 yıl 8 ay 3 gün 13 saat 23 dakika önce 1849

Haberi Paylaşın

30 Ağustos Zafer Bayramı Ereğl’de düzenlenen tören ile kutlandı.

İlçedeki ilk tören, Atatürk Anıtı’nda yapıldı. Çelenklerinin sunulmasının ardından şahitler anısına bir dakika saygı duruşunda bulunuldu ardından İstiklal Marşı söylendi. Kaymakam Nazım Madenoğlu Anıt önü tören sonrası Kaymakamlık makamında Bölge Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan ve Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile birlikte tebrikleri kabul etti.

TÖREN GEÇİŞİ YAPILDI
Bayramın ikinci töreni, Devrim Bulvarı’nda araç trafiğine kapanan caddede yapıldı. Buradaki törende ise Kaymakam Nazım Madenoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Hasan Doğan ile Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, seyir halindeki askeri araç üzerinde halkın bayramını kutladı.
İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Bölge ve Garnizon Komutanlığı’nda görevli subay Deniz Yarbay Serhat Eren yaptı. 30 Ağustos zaferinin yalnızca Türk ulusunun değil, Dünya için öneme sahip olduğunu ifade eden Yarbay Eren, “Bugün, tarihinin hiçbir devresinde, hürriyetinden zerre kadar ödün vermemiş, büyük Türk milletinin, istilacı düşmanlara karşı canını ortaya koyarak verdiği, yaşam mücadelesinin amacına ulaştığı çok anlamlı bir gündür” dedi. Kutlama programı tören geçişi ile sona erdi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 14 saat 40 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
3 gün 12 saat 53 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 3 saat 46 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 8 saat 21 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 14 saat 14 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 9 saat 20 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 11 saat 47 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
1 gün 22 saat 58 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 12 saat 58 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !