Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI !.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI !.

Ereğli Dedeler Köyü’ndeki mezarlık yakınında elinde silahla cesedi bulunan Burhan Karakuş isimli Erdemir çalışanının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.


İddiaya göre yapılan otopsi sonucunda Burhan Karakuş’a iki el ateş edildiği, ilk atışın 1 metre mesafeden sol gözüne, ikinci atışın ise çene altından yapılmış olduğu ortaya çıktı. Olayda kullanılan tabanca ele geçirildi. Olayın namus meselesinden kaynaklandığı iddia edildi. Jandarma, olay gecesi Burhan Karakuş’un saat 23.00'a kadar U.O, E.K, ve K.O isimli şahıslarla birlikte alkol aldıklarının tespit etti. Şahıslar gözaltına alındı. JASAT tarafından soruşturmanın derinleştirildiği bildirildi. 

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklama da “Zonguldak ili Ereğli ilçesi Merkez J.Krk.K.lığı sorumluluk sahasında bulunan Dedeler köyünde 19.09.2020 günü saat 02.00 sıralarında B.K. (E-32) isimli şahsın Dedeler Köyü Bereketli Mahallesi Mezarlığı mevkiinde intihar ettiği bildirilmiştir. Bildirilen olay ile ilgili Olay Yeri İnceleme Timince olay yerinde iki adet 9 mm kovan tespit edilmiş, Adli muayene çalışmalarında maktule iki el ateş edildiği, ilk atışın 1 metre mesafeden sol gözüne, ikinci atışın ise çene altından yapılmış olduğu adli tabip tarafından tespit edilmiştir. Olayda kullanılan tabanca ele geçirilmiş ve gerekli incelemeleri yapılmaktadır. Alınan istihbarı bilgilerde olayın namus meselesinden kaynaklanan cinayet olduğu bilgisine ulaşılarak çalışmalara bu yönlü devam edilmiştir. Olay gecesi maktulün, saat 23.00'a kadar U.O (E-26), E.K (E-26) ve K.O (E-22) isimli şahıslarla birlikte olduğu ve alkol aldıklarının tespit edilmesi üzerine söz konusu şahıslar gözaltına alınmıştır. Meydana gelen olay ile ilgili olarak Ereğli Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda adli tahkikata devam edilmektedir”

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI !.

Ereğli Dedeler Köyü’ndeki mezarlık yakınında elinde silahla cesedi bulunan Burhan Karakuş isimli Erdemir çalışanının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün12
gülücük4
şaşkın1
hayran0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo