Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

3. DÖNEM İÇİN ACELE EDİN !.

3. DÖNEM İÇİN ACELE EDİN !.

KETA`da kayıtlar kontenjanla sınırlı


ÇocuÄŸunun spor aktivitelerini içeren bir kursa katılmasını arzu eden anne ve  babalar. KuruculuÄŸunu Caner Özçep’in yaptığı Karadeniz EreÄŸli Tenis Akademisi (KETA) 3.dönem çalışmalarına  10 AÄŸustos'ta baÅŸlıyor.

10 kiÅŸilik kontenjanla gerçekleÅŸtirilecek ve 10 - 28 AÄŸustos  arasında faaliyet gösterecek  yaz okulun 6 performans antrenörüyle birlikte tenis ,yüzme ,okçuluk ve hareket eÄŸitimini kapsıyor. 5-14 yaÅŸ grubuna hitaben  gerçekleÅŸtirilecek   yaz okulunda çocuÄŸun  bedensel ve kiÅŸisel geliÅŸimine önemli katkılar veren dört branÅŸta  eÄŸitim çalışmaları yaptıklarına dikkat çeken yönetici  ve Beden EÄŸitimi Öğretmeni Caner Özçep ; “Kursiyer öğrencilerimiz   servisle evlerinden  alıyor  yüzme eÄŸitimine  götürüyoruz. Öğle yemeÄŸi molasından sonra  okçuluk eÄŸitimine geçiyoruz.Survıvor tarzı eÄŸlenceli parkurlarla  öğrencilerin denge ritim koordinasyon algılama reaksiyon süratini geliÅŸtirici çalışmaların ardından tenis eÄŸitimiyle günü sonlandırarak evlerine servislerle bırakıyoruz." dedi. 

Özçep “  Bu süreçte güvenlik ve saÄŸlık konusunda çok hassas davranıyor ve her ayrıntıyı dikkatle takip ediyoruz. Kursiyerlerin  kurumsal tişört ve ÅŸortları giyerek kıyafet bütünlüğü ve  bir düzen içinde çalışmasını önemseyen Karadeniz EreÄŸli Tenis Akademisi  Yaz Okulu  2020 konseptinde yenilikleri ve eÄŸitimcilerin ilgi ve kalitesiyle fark yaratıyor.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo