Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

3 arkadaşını kaybetti, 1 arkadaşı yaşam savaşı veriyor

3 arkadaşını kaybetti, 1 arkadaşı yaşam savaşı veriyor

Patlamadan dışarıya malzeme almaya giderek kurtulan Ferdi Cin:


Ardahan’a arkadaÅŸlarıyla birlikte çalışmak için giden Ferdi Cin, patlamanın meydana geldiÄŸi anda dışarıya malzeme almaya çıktığı için patlamadan son anda kurtuldu. 
Zonguldak’tan Ardahan’a 4 arkadaşı ile birlikte çalışamaya giden Ferdi Cin, patlamadan son anda kurtuldu. YaÅŸadığı o anları Ä°HA’ya anlatan Cin, oraya 4 kiÅŸi gittik ama Zonguldak’a kendim döndüm. Allah hepsine rahmet eylesin. İçimiz kan aÄŸlıyor” dedi. Ardahan’daki patlamada hayatını kaybeden ve arkadaÅŸlarından biri olan Selçuk Yazgan'ı mezarını ziyaret etti. Mezarı başında dua eden Ferdi Cin, yaÅŸanan o anları anlattı. 
“4 kiÅŸi gittik, bir tek ben döndüm” 
Zonguldak’tan Ardahan’a ekmek parası için gittiklerini ifade eden Ferdi Cin, “Zonguldak'tan Ardahan'a benim ile beraber 4 arkadaÅŸ oraya gittik çalışma amaçlı. AkÅŸamüzeriydi. GetirdiÄŸimiz yanıcı maddeyi örtmek amaçlı branda aramaya gitmiÅŸtim. 30 metre uzaklaÅŸtığımda arkamda bir anda yanma sesi olduÄŸunu duydum ve geriye baktığımda arkadaÅŸlarım kötü halde idi. Öğlece onları hastaneye getirdik. Allah'ım onları çocuklarına bağışlasın diye dua ettik ama olmadı. Allah'ım onları mekanını cennet eylesin ailelerine sabır versin bu mübarek ramazan ayında. Yani ben oraya 4 kiÅŸi gittik ama buraya Zonguldak'a kendim döndüm. Çok üzgünüz ama Allah'tan gelene yapacak bir ÅŸey yok. Allah ne derse o olur. İçimiz kan aÄŸladı hala yanıyor ama yapacak bir ÅŸey yok” dedi. 
“GittiÄŸime piÅŸman oldum” 
Kendisinin ilk defa baÅŸka ile çalışmaya gittiÄŸini ifade eden Cin, “PerÅŸembe günü Zonguldak'tan çıkmıştık. Pazartesi akÅŸamı dönecektik. Ama nasip olmadı. Kader kara yazı böyleymiÅŸ. Normalde 4-5 günlüğüne gitmiÅŸtik. Hem arkadaşımıza yardım amaçlı hem de üçümüz iÅŸsizdik mübarek ramazanda vakit geçirmek için gittik. DiÄŸer 3 arkadaşımız daha önce diÄŸer illere de bu iÅŸi yapmaya gitmiÅŸler. Ben ilk defa gittim. Ama gittiÄŸime ne yazık ki piÅŸman oldum. Malzeme almaya gitmesem bende diÄŸer arkadaÅŸlar gibi hayatta olmaya bilirdim” ÅŸeklinde konuÅŸtu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün3
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo