Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

29 EKİM KUTLAMALARI

29 EKÄ°M KUTLAMALARI

29 EKÄ°M KUTLAMALARI


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıl dönümünde Zonguldak ili EreÄŸli ilçesinde de kutlama töreni gerçekleÅŸtirildi.
Devrim Bulvarındaki Atatürk Anıtı önünde, Anıta ilçe protokolünce çelenkler sunuldu. Ardından saygı duruÅŸunda bulunuldu, Ä°stiklal Marşı söylendi. Asker, bu sırada 3 Türk Bayrağı’nı göndere çekti. Böylelikle tören son buldu.
ALTERNATİF ÇELENK
Öte yandan resmi törenin bitiminin ardından CHP ilçe örgütü ile ADD ve ÇYDD ilçe ÅŸubeleri Anıta çelenk bıraktılar. Gurup adına konuÅŸan CHP Ä°lçe BaÅŸkanı Eylem ErtuÄŸrul, Ulu Önder Atatürk’ün en büyük armaÄŸanının kurmuÅŸ olduÄŸu Türkiye Cumhuriyeti olduÄŸunu söyledi. ErtuÄŸrul, “Cumhuriyet Türk halkına ümmet deÄŸil millet olmayı, fert olmayı, sosyal haklara sahip olmayı, uygarlığı görmeyi ve tanımayı, onun seviyesinde yürüme azmi aşılamıştır Türk Milletine. Bu millet Cumhuriyetin ilk yıllarında gösterdiÄŸi geliÅŸme ivmesiyle tüm dünyanın takdirini kazanmıştır. Biz hep burada olacağız ve Cumhuriyet için savaÅŸmaya devam edeceÄŸiz. Bu duygularla herkesin bayramını kutluyoruz” dedi.
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 29 Ekim Salı günü Ä°nönü Parkı’nda tebriklerin kabulü ile devam edecek. Sonrasında ise tören geçiÅŸi ve kutlamalar yapılacak.
KATILIM:
Törene; Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar, Ereğli Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı Huzeyfe Yücedağ, BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, İYİ Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

29 EKÄ°M KUTLAMALARI

29 EKÄ°M KUTLAMALARI

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran4
gülücük2
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo