Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

29. DÖNEM SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ BAŞLIYOR !

29. DÖNEM SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ BAŞLIYOR !

Erdemir`de sözleşme görüşmeleri için geri sayım başladı.


Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Genel Müdürü Salih Cem Oral ile şirkette yetkili Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup yılmaz’ın, birlikte işçi ziyaretlerinde bulunduğu bildirildi.


Sendikadan yapılan yazılı açıklamada, Erdemir Genel Müdürü Oral’ın daveti üzerine gerçekleşen ziyarette Oral ile Yılmaz, çalışma yerler ive tezgah başında ziyaret ettikleri işçiler ile sohbette bulundular.
Oral ile Yılmaz, çalışma yaşamları ilgili sohbette bulundukları işçilere, ‘iş kazaları yaşanmadan sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler’ temennisinde bulundular.
Diğer yandan Yılmaz, Erdemir  Soğuk Haddehaneler Direktörlüğü 1.Soğuk Haddehane Mekanik Bakım Hattı Çalışanı üyelerini ziyaret etti.
Yılmaz, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ile Ereğli Şubesinden de Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Halil Faki Erdal’ın selamlarını ilettiği işçilere 1 Eylül 2022’de süreci başlayacak olan “Erdemir’deki 29. Dönem Toplu İş Sözleşmesi” öncesinde görüş alışverişinde bulundu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ereğlili vatandaş

18 Ağustos 2022 - 00:25

Ereğli organizedeki fabrikalarada sendika gelip işçilerde haklarını alabilse, fabrikaların çoğu asgari ücret, kurala göre işçilerin bir araya gelip sendikayı getirmesi lazım ama ne işçiler birleşebilyor nede sendika gelebiliyor, gebzedeki organizenin fabrikaların çoğu sendikalı, Ereğlide Erdemir ve tat metalde var, üzücüc bir durum.Asgari ücretle çalışıp sendikalı fabrikalara çoookk gıpta ile bakarız biz.

Yorum Yazın

Canlı Radyo