Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

27 saattir yaşam savaşı veriyor

27 saattir yaşam savaşı veriyor

Zonguldak’ta çektiÄŸi fotoÄŸraflarla ulusal ve uluslararası yarışmalarda aldığı baÅŸarılarla tanınan ve Merkez Acılık Aile SaÄŸlığı Merkezi Hekimi olarak görev yapan Dr. Hasan Koca, dün sabah Kozlu ilçesine baÄŸlı Örencik köyü yakınlarındaki ormanlık alanda darp edilmiÅŸ halde bulunmuÅŸtu. Bülent Ecevit Ãœniversitesi Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi’ne kaldırılan Dr. Hasan Koca, 27 saattir yaÅŸam destek ünitesine baÄŸlı yaÅŸam mücadelesi veriyor.


Edinilen bilgiye göre olay, dün sabah saatlerinde Kozlu ilçesine baÄŸlı Örencik köyü yakınlarındaki ormanlık alanda yerde darp edilmiÅŸ olarak yatan erkek ÅŸahsı gören kaporta ustası Mehmet ErtuÄŸrul’un ihbarı üzerine olay yerine gelen saÄŸlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıyı Bülent Ecevit Ãœniversitesi Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi’ne kaldırılmıştı.
Jandarma ekipleri çevrede yaptıkları inceleme sonucunda şahsın üstünde kimlik çıkmayınca kişinin kolundaki dövmeden yola çıkarak şahsın Doğa fotoğrafçılığı ile tanınan ve Aile Sağlığı Merkezi Hekimi olarak görev yapan Dr. Hasan Koca, olduğu bilgisine ulaşmıştı.
KimliÄŸi belirsiz kiÅŸi ya da kiÅŸiler tarafından darp edilip ormanlık alana bırakıldığı öğrenilen Koca’nın sabah saatlerine kadar soÄŸukla mücadele ettiÄŸi ortaya çıkmıştı.
"27 saattir yaşam savaşı veriyor"
Kentte çektiÄŸi fotoÄŸraflarla ulusal ve uluslararası yarışmalarda aldığı baÅŸarılarla tanınan ve Acılık Aile SaÄŸlığı Merkezi Hekimi olarak görev yapan Dr. Hasan Koca, olayın ardından kaldırıldığı Bülent Ecevit Ãœniversitesi Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi’nde 27 saattir yaÅŸam destek ünitesine baÄŸlı yaÅŸam mücadelesi veriyor.
Jandarma ve polis ekipleri Koca’yı darp edip ormanlık alana atan kiÅŸi ya da kiÅŸileri yakalamak için çalışmasını geniÅŸ çaplı sürdürüyor.



 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo