Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

27 BİN TL PROMOSYON HESAPLARA YATIYOR !

27 BÄ°N TL PROMOSYON HESAPLARA YATIYOR !

Erdemir personeline sözleşmenin detayları anlatıldı.


Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Erdemir Demir Üretim Direktörlüğü ve Kok Mekanik Bakım Çalışanları ile bir araya geldi.

 

Konuya ilişkin sendikanın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda . "Genel Başkanımız Pevrul Kavlak'ın 26 Ağustosta vermiş olduğu start ile başlayan Türk Metal Sendikası-Erdemir 29.Dönem İmzalanan Toplu İş Sözleşmesinin detaylarını Şube Başkanımız Yakup Yılmaz, Yönetim Kurulumuz, Baştemsilcimiz ve ünite temsilcimiz ile birlikte Demir Üretim Direktörlüğü Kok Mekanik Bakım Çalışanı Üyelerimiz ile Genel Başkanımız Pevrul Kavlak'ın selamlarını ileterek paylaşıldı. Buz kıran gemimizin kaptanı yüz binlerce emekçinin yüreklerinin yareni Türkiye işçi sınıfının umudu Genel Başkanımız Pevrul Kavlak başta olmak üzere; her biri kutsal davamıza nefer olmuş değerli Erdemir emekçisi kardeşlerimize teşekkür eder, imzalanan sözleşmenin Teşkilatımıza ve Erdemir camiamıza, Türkiye emek camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz." denildi.

Bu arada sendika üyesi işçilerin 3 yıllık 27 bin liralık promosyon ücretinin önümüzdeki pazartesi günü işçilerin hesaplarına yatırılacağı öğrenildi.

Erdemir personeli sözleşme gereği ilk 6 ay %45 zam almıştı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük11
kızgın3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo